Workshop/cursus Communiceren met dieren.

Ik krijg veel vragen over de workshop communiceren met dieren en dat heeft me besloten een blog erover te schrijven zodat je meer informatie én antwoorden krijgt op de vragen over de workshop. Ik krijg vragen als: wat doe je allemaal op zo’n dag? Kan ik het ook leren? Waarom geef je de workshops alleen 1 op 1 en niet in een groep? Mediteer je ook en is dit nodig? Kan ik meteen praten met dieren? E.a.

getty_rf_photo_of_girl_relaxing_while_talking_to_dog.jpg

Allereerst het leren communiceren met dieren. Het wordt steeds populairder; praten met dieren en dat is alleen maar fijn want zo kunnen veel mensen dieren helpen zodat de dieren zich beter begrepen te voelen maar ook andersom dat het baasje of verzorger hun dier beter begrijpt. Iedereen kan het leren. Uiteraard heeft de ene persoon meer aanleg dan de andere maar het is de bedoeling dat je je 6e zintuig, je intuïtie leert trainen. Je leert hoe je de energie van een dier kan voelen (het woord foto lezen vind ik niet correct want als je een vraag aan het dier stelt, voel je je wel in op het dier maar zal je toch in gedachten de vraag aan het dier moeten stellen om antwoorden te krijgen. Ik leer je hoe je je intuïtie kan trainen en gebruiken en dat je vooral afgaat op het 1e gevoel dat je ontvangt als je in contact bent met het dier.

Ik geef al jaren workshops in het communiceren met dieren en vind dat 1 van de leukste takken van de dierencommunicatie omdat het heel mooi om te zien is hoe mensen zich ontwikkelen in de workshop maar ook dat het ontvangst van wat het dier doorgeeft groter wordt naarmate je oefent. Het leren praten met dieren gaat niet in 1 dag. Het is de taal van het hart die moet leren en je zal moeten oefenen om deze taal te leren spreken.

De workshop geef ik het liefst 1 op 1. Waarom doe ik dat en geef ik geen workshop voor een groep mensen? Omdat iedereen het op zijn eigen manier opvangt. De ene persoon vangt het snel op, is zeker van zichzelf, kan misschien al een bepaalde workshop intuïtie training hebben gedaan en de andere persoon vangt het misschien wat minder snel op en vind het moeilijk om via een foto contact te maken met een dier. Als je alleen bij mij thuiskomt, heb ik alle tijd voor jou om samen met jou op zoek te gaan naar je intuïtie, je ‘antenne’, ‘het lijntje’ waarmee je in contact komt met het dier en hoe je de boodschappen van het dier op kan vangen. De ene persoon ontvangt het in gevoelens, de ander in beelden, de ander in een ‘weten’. Het is heel verschillend hoe iedereen de antwoorden van een dier ontvangt. Wat ik vooral heb geleerd in de afgelopen jaren is dat je vooral je nieuwsgierigheid moet tonen naar het dier en het zien als iets nieuws leren, plezier maken in wat je doet. Als je deze instelling hebt, staat het dier waarmee je contact maakt, veel sneller open dan dat je een foto in je handen krijgt, je onzeker voelt en ‘bang’ bent om foute antwoorden te geven. Je kunt ook geen foute antwoorden geven omdat je lerende bent en we zijn allemaal mensen en niemand heeft een glazen bol waarin alles te lezen is. Mij gaat het erom dat ik jou het plezier kan geven hoe je met een dier kan praten maar ook hoe je een echt een gesprek kan voeren met een dier. Uiteraard zal je thuis wel moeten oefenen maar dat is leuk en ik kan je oefendieren aanleveren per mail en help je dan als jij contact met het dier hebt gemaakt en de antwoorden die je hebt mogen ontvangen van het dier.

Wil je de workshop met een vriend of vriendin komen doen? Dat is mogelijk, ook die optie is er en meerdere mensen hebben dat al gedaan bij mij thuis. Kom je met een vriend en/of vriendin? Dan geef ik altijd korting op het totaalbedrag van de workshop.

Wat doe ik in een workshop? Ik vertel je hoe het werkt, ik leg uit hoe dieren communiceren. Hoe je alles kan ontvangen, wat je doet voorafgaande aan het gesprek met een dier. We gaan terug naar de rust in onszelf van binnen om je hoofd vrij te maken van gedachten zodat je leert welke gedachten van jou zijn en welke van het dier zijn. Al jaren word ik geholpen door mijn ‘oefendieren’ (zowel levend als overleden) die jou laten voelen, zien of weten wat zij ervaren hebben in het leven. Sommige dieren zijn inmiddels overleden maar willen nog steeds hun medewerking geven en dat maakt het zo mooi dat ik dan meteen aan kan geven of jij de goede kant opgaat in het communiceren met dieren. De dieren weten precies hoe ze jou moeten helpen. We doen verschillende oefeningen, we gaan visualisatie oefeningen doen, karaktereigenschappen van het dier benoemen d.m.v. een foto van het dier en uiteraard ga je dan contact maken.

Moet je mediteren voordat je contact maakt met een dier? Nee, dat hoeft niet is mijn ervaring. Als jij je volle aandacht op het dier richt, het rustpunt in jezelf kan vinden en vooral alles vanuit je hart doet met alle liefde voor dieren, stelt een dier zich al open naar je. Ik mediteer niet als ik contact met een dier maak. Uiteraard heb ik dat wel gedaan maar voor mij werkt dat niet. Werkt het voor jou wel en vind jij het fijn om te mediteren voordat je contact maakt met een dier? Dan help ik je daarmee. Het gaat mij erom dat ik jou kan leren hoe jij je het fijnst voelt in het leren praten met dieren. Het is wel belangrijk om het rustpunt in jezelf te vinden, je gedachten even aan de kant kan zetten maar daar zijn allemaal mooie oefeningen voor. Ik zeg altijd: doe wat voor jou goed voelt om te doen en vind jij het fijn om van tevoren een meditatie te doen? Dan gaan we eerst een meditatie doen. Even stil zijn in jezelf en samen met het dier het gevoel ervaren, daar gaat het om en in al die jaren dat ik dit doe, is het iedereen gelukt om contact te maken maar, als je het goed wil kunnen, zal je thuis moeten oefenen. Spaans spreek je ook niet in 1 dag zeg ik altijd.

Tussen het oefenen door gaan we ook lunchen, ik zorg voor de lunch met lekkere broodjes en beleg. Even een ontspanning tussendoor want er gebeurt veel in je hoofd deze dag. Na de lunch gaan we dan verder met oefenen.

Tot hoe laat duurt de workshop? De workshop duurt tot het moment dat jij het genoeg vindt of niet meer aan kan. Het is best heel intensief om te leren praten met dieren maar het is ook intensief wat de dieren doorgeven aan je. Ik heb altijd wel een eindtijd maar soms komt het voor dat je energie ‘op’ is.

Tijdens de workshop mag je alles vragen wat je wil vragen, vraag ook zoveel mogelijk als je vragen in je hoofd hebt. Ik ben er deze dag voor jou, om jou te helpen om te leren praten met dieren.

Voor de 1 op 1 workshop communiceren met dieren reken ik 150 euro. Kom je met 2 personen, dan reken ik 250 euro voor deze dag. 

 Kan je al communiceren met dieren en wil je je verdiepen? Ook dat is mogelijk, ik geef diverse workshops.

Welke workshops geef ik?

  • Basiscursus Communiceren met Dieren
  • Verdieping cursus Communiceren met Dieren (ervaring in het communiceren met dieren is wel vereist)
  • Vermiste dieren opsporen (ervaring in het communiceren met dieren is wel vereist)
  • Biotensor vaardigheden
  • Oefenmiddagen in het communiceren met dieren om jezelf te verbeteren

 

Wil je na deze informatie meer informatie over de workshops en heb je vragen? Mail naar info@tussendierenmens.nl en misschien zien we elkaar bij mij thuis en kan ik jou leren je intuïtie te verhogen zodat jij met dieren kan praten.

Liefs, Amber