Ervaringen   

   


Hoi Amber, 
Je had helemaal gelijk wat betreft onze overleden poezen. De middelste foto is Maya toen ze pas bij ons was en nog heel jong. Vandaar dat je haar niet gelijk herkende. Nee we waren helemaal perplext toen je schreef over twee gekleurde katten die haar opwachtten. Het maakt ons ongelofelijk blij. 
Nu we ons openstellen voor haar aanwezigheid hebben we inderdaad het gevoel dat ze zo nu en dan bij ons is. Gisteren wezen we allebei dezelfde plek aan waar we dachten dat ze was. Dat is geen toeval! We hebben nog verdriet maar door het contact met jou en zo met Maya zijn de scherpste kantjes ervan af.
Ik heb een paar jaar geleden een artikel in een tijdschrift gelezen waarin een vrouw vertelde over haar goede ervaringen met jou. Ik heb dat toen gelijk genoteerd. En wat ben ik daar nu blij mee! Je bent een mooi mens en het werk dat je mag doen is zo waardevol. Ik hoop dat je dit nog heel veel jaren zal doen.

Bedankt voor de mooie reading van ons Missieke, ik ben heel blij met het gesprek, zeker ook omdat het goed gaat met haar en dat ze niet alleen is vind ik geruststellend, ook dat ze aangeeft dat ik moet overwegen om een ander hondje te nemen vind ik mooi, zeker omdat toen Missie nog leefde ze me zeker niet wou delen met een ander diertje, die oudere man (opa) is ook bijzonder aangezien dat mijn opa 2 jaar geleden gestorven is en dat deze de enige mens is die overleden is sinds ik Missie had en die Missie gekend heeft, en die had grijs haar en ging altijd wandelen met een petje, ook was ik ontroerd dat Missie op het einde van het gesprek zijn hoofd tegen het mijne houd en dat er een enorme liefde vrijkomt, zo hebben wij vaak gelegen, bedankt voor alles.



Beste Amber, Ik zou je nog even laten weten hoe het nu gaat met Boeffie, krijg het idee dat hij door de druppels erg kalm en relaxed is, klein voorbeeld waaraan ik merk dat hij minder schikt is, als hij ergens ligt en ik richting hem loop, zou hij normaal gesproken vaak weggaan, nu blijft hij veel vaker gewoon rustig liggen. Tot nu toe zie ik alleen positieve verbetering, ook geen plasjes gedaan tot nu. Onwijs bedankt voor al je hulp!!


Hoi Amber, Hier nog even een update over Dexter. Het gaat hartstikke goed, hij wilde gisteravond zelfs niet meer naar binnen. Vandaag zit hij ook alweer de hele dag buiten.... Hij heeft een veel meer een ontspannen gezichtsuitdrukking. Ik geef nog steeds de Bach Rescue, volgens mij werkt dat super goed bij hem...maar wil het morgen weer gaan afbouwen. Hij is nog wel na de reading en de behandeling 2 dagen aan de dunne geweest, kan dat? In ieder geval ben ik blij dat hij zich weer zo goed als de oude voelt. Heel erg bedankt voor je hulp en nog een fijne avond.


Spook is weer thuis! Iemand had gereageerd op een flyer. Hij was in een hok een paar honderd meter verderop. Hij heeft zich vandaag laten zien en omdat er flyers opgehangen waren hebben ze contact opgenomen met het mobiele nummer. Hij heeft het zetje nodig gehad van gisteren. Hij heeft de steun gevoeld en de moed verzameld zich te laten zien. Hij is sterk vermagerd en is nu onderweg naar de dierenarts. Ooooooontzettend bedankt jullie hebben enorm geholpen.


Beste Amber,

Enkele maanden geleden vroeg ik bij u een reading aan voor onze kat Aaike. Wij stonden dan voor een verhuis en ik wou dat zo goed mogelijk voor haar aanpakken. U stuurde 2 flesjes bachbloesem-remedie op voor haar, die ik 1 week voor verhuis begon te geven. Intussen zijn wij volledig verhuisd en Aaike voelt zich al goed thuis! Het is zalig om haar te zien genieten in onze tuin! Ze is beetje bij beetje, na enkele weken, de tuin gaan verkennen en nu is het zelfs al moeilijk geworden om haar terug binnen te krijgen, hihi! Ik wou jou dit even laten weten, en jou bedanken voor de goeie raad!


Hoi Amber,

Ik wilde je al een poosje mailen maar iedere keer wilde ik even wachten omdat het steeds mooier werd! Ons geluk samen is echt weer terug! Heel graag wil ik je bedanken dat je mij het licht hebt laten zien en de relatie tussen mij en Niek weer geheeld hebt! 

We hadden onze ups en downs, maar na ons laatste contact, heb ik gewoon in mezelf gekeken en gewoon gedaan waar ik dacht goed aan te doen. Door op een leuke ongedwongen manier weer contact te zoeken met Niekje is onze relatie weer zoals ik het voel als vanouds! 

Ik begon met tikkertje te spelen; snoepjes in een bak en door het weiland te rennen. Als Niek achter mij aankwam en bij mij kwam kreeg hij royale beloning (snoep, aai en complimenten). De eerste keer was het al twijfelend in stap, en nu als we tikkertje spelen, moet ik rennen en duiken want meneer gaat in een speelse galop achter mij aan, enne hij is verrekte slim want als ik denk om een boom heen te kunnen draaien staat hij mij gewoon al aan de andere kant op te wachten, haha! Ook kriebel ik hem vaker met de hand, bij de gevoelige plekjes lang en op de schoft. Pas na 3 jaar dat hij bij mij was, liet hij merken dat hij ervan genoot. Als ik hem nu kriebel dan geniet ik ervan om te zien in welke bochten hij wel niet zijn hals, nek en hoofd buigt en strekt! 

Ook met binnenzetten probeer ik het leuk te hebben. i.p.v. terug lopen naar stal, maken we samen een sprintje (een vrolijke huppelsprong zie ik als een plezier!) 

Ook met rijden merk ik veel verschil; ik ben “gekapt” met “wat ik dacht dat dressuur rijden was”. En probeer alleen nog maar positief te blijven en leuke dingen te doen. Zo probeer ik alleen met rust te rijden of een sprongetje te maken! En dat motortje van achteren voel ik nu als we een sprongetje maken! 

Ook het vertrouwen heb ik terug; Zo zijn we nu ook gestart met crosslessen! We hebben er nog maar 1tje gehad en ik heb bij geen een hindernis getwijfeld! Ik heb voorheen altijd paarden gereden die “geregeld” moeten worden, waarbij je met teugeldruk en been hem inhoud of voorwaarts rijdt. Bij Niek wist ik; zo min mogelijk bemoeien want hij ziet alles goed in! Iets teveel tegenhouden of voorwaarts rijden zorgt er juist alleen maar voor dat we in de hindernis knallen... dus echt vertrouwen dat hij het oplost en durven “los te laten”... met de crossles heb ik echt genoten! Ik heb wel gewoon gestuurd en ritme gehouden, maar liet het springen volledig aan Niek over; ik vertrouw hem compleet! 

We hebben toen wel een abrupt einde gehad van de les; door een moeilijke combinatie te springen, schoot mijn pink uit de kom (waarschijnlijk bij landing kwam die ergens tegen aan, ik merkte het pas toen ik mijn hand zag en dacht: dat ziet er niet uit zoals het eruit hoort te zien). Niek werd opgevangen door de manege en ik kon snel naar de 1e hulp. Ik had er meer moeite mee dat ik Niek achter liet bij compleet vreemden (en geen uitleg had gegeven) dan ik over mijn pink in zat (pink deed ook geen pijn). Desondanks hoop ik dat Niekje er geen negatieve gevoelens aan over heeft gehouden want hopelijk over 3 weken vliegen we weer samen over het terrein! 

Het enigste waar ik nog wel moeite mee heb, is dat Niek zo’n super sociaal dier is en als ik hem (aan de hand) meeneem van terrein af en wanneer een stalpaardje hysterisch hinnikt, hij zichzelf opfokt en al dribbelend, soms heftige sprongen maakt... en ik hem niet kan kalmeren! Langer weg blijven van stal werkt niet want het wordt alleen maar erger! 

Met rijden tijdens de les mochten we van de kudde weg galopperen, en hoewel ik op een enorme sprintgalop had gehoopt (die hij tijdens de les wel paar keer had gedaan in de kudde) ging bij wegrijden de handrem erop. Hij wilde echt niet van de rest weg gaan... net alsof hij zichzelf als een soort leider ziet die de boel onder controle moet houden! Geen idee hoe ik dit het beste kan oplossen maar ik kijk gewoon! 

Wel grappig; Terug galopperen richting de kudde was een waar genot; ik voelde de grond geeneens! Het was net alsof we samen vlogen! 

Maar om een lang verhaal kort te maken; Dank je wel dat je ons weer gelukkig hebt gemaakt! Ik heb mijn maatje weer terug! 

 Uniek

Goedemiddag Amber. 

Ik was dus echt letterlijk van de bank gevallen, van jou reading met Aysha. Wat Aysha vertelde, dat is erg duidelijk, wat kliniek betreft. Ze hebben Aysha veel leed aangedaan. Geweldig dat je onze Main Coon ook hebt gezien Amber. Dat is Gio en heeft inderdaad een lichte kleur. We zijn erg blij met de reading. Bijzonder knap van jou. ( Ben best jaloers)


Lieve Amber, dankjewel voor dit mooie en dierbare verslag. Ik herken heel veel van Lilo in jouw verhaal. Ze was zo verschrikkelijk lief en sterk! Ik mis haar aanwezigheid daarom echt heel erg. Zij gaf mij altijd een fijn en warm gevoel, ze was echt mijn thuis en troost. Zoals jij omschrijft mijn zielenmaatje. Nogmaals dankjewel, jouw gesprek met Lilo doet mij echt heel erg goed en kan het hierdoor zeker beter een plekje geven. Wat een geweldige mooie gave heb jij :)


Ik heb vorig jaar een prachtig mooie reading ontvangen over mijn reeds overleden poes Angel en dit jaar 2 geweldig mooie readings over mijn lieve kater King! Jouw bijzondere gave is echt zo mooi! De gesprekken die je bent aangegaan hebben zoveel duidelijkheid gegeven en ook voor nieuwe inzichten! Ik ben een stuk wijzer geworden over het welzijn van King en ga je absoluut over een paar maanden contacten voor een nieuwe reading! Ga vooral zo door met je mooie werk ik ben trots op jou! Lieve groet van mij en kopje van King.
King 

Op een dag zat er een kat onder ons chalet te mauwen. Ik liep naar buiten en zag een kopje om het hoekje naar mij kijken. Ik riep dat hij kon komen en ja hoor, hij liep naar mij toe. Mijn vriend en ik begonnen meteen te knuffelen en we waren op slag verliefd. Hij was een zwervertje en woonde niet op ons chaletpark. Aangezien wij al 3 katten hadden was het wel even wikken en wegen of we hem bij zouden houden. Maar na zijn korte bezoek aan het asiel om af te wachten of hij werd vermist, besloten we hem te adopteren. Hij had ons hart gestolen. Aangezien hij zo erg stond te trappelen als wij hem knuffelde, kreeg hij de naam Mumble. Deze naam kwam uit de film Happy Feet. Mumble was een grote huistijger; aan de ene kant heel stoer en druk in de weer om ongewenste katten uit onze tuin te jagen, en op een ander moment kwam hij roepend binnenlopen om te kijken waar wij waren. Knuffelen en spelen kon hij als de beste en hij was heel sociaal. Alle aandacht vond hij heerlijk, ook van bezoek. Als hij ons met de auto hoorde thuiskomen, dan zat hij al bij de parkeerplaats te wachten. En als wij ’s morgens wakker werken kwam hij bovenop ons liggen. Mumble was een verrijking in ons leven en hij maakte ons heel gelukkig. 

Op gegeven moment viel mij op dat hij snel ademde en hij kreeg een kale buik en poten. De dierenarts merkte niets geks en vermoedde een beginnende astma, ze raadde mij aan het aan te kijken. En vanwege de kale plekken noemde ze hem een stresslikker. Maar Mumble had geen stress en genoot juist van het relaxte leven bij ons. Dit kwam ook naar voren in een reading van Amber, onze steun en toeverlaat. Zijn jeuk werd op afstand behandeld en het bleek dat hij de afvalstoffen van de vaccinatie, die hij in het asiel had gehad, niet kwijt kon. Sinds die tijd zijn we geheel gestopt met vaccineren. Maar zijn snelle ademhaling stopte na deze behandeling helaas niet. Al leek zijn conditie verder goed. Hij speelde veel, at goed en liep altijd graag met mij mee als ik even buiten ging wandelen. Hij was mijn maatje en we waren heel close. Op een dag sprong hij op bed en zijn pootje deed zo’n pijn dat ik schrok van zijn reactie. De volgende dag bij de dierenarts mocht niemand aan zijn pootje komen en zag ze wel dat hij een wondje tussen zijn tenen had. Waarschijnlijk door een vechtpartij dus ook dat zouden we aankijken. Maar de pijn bleef. Hij begon ook te hoesten, wat eerst op een haarbal leek, maar ik vond het uiteindelijk toch een te intensieve hoest. Na een echo van zijn longen was het vermoedden een longontsteking en kreeg hij antibiotica. En ja, het hoesten stopte gelukkig. Maar op de echo was nog steeds iets te zien en ze waren bang voor iets kwaadaardigs omdat hij tevens pijn in zijn pootje had. Ze noemde dit een veel voorkomend ziektebeeld. We besloten een punctie te doen van zijn pootje. Ik was ontzettend zenuwachtig en liet hem geen moment alleen, ik bleef net zo lang bij de dierenarts totdat ik hem weer mee mocht nemen. Wat is een narcose bij een dier toch waardeloos. Enkele dagen later kregen we slecht bericht….het was kwaadaardig. Mijn hart brak. Hij was nog zo jong….pas 5 jaar. Amber tipt mij over cbd olie en daar begonnen we direct mee. Maar hij werd ook blind aan een oogje en kreeg af en toe een epilepsieaanval. Ik hoopte zo intens op een wonder. Mocht het geen wonder worden, dan zou de olie pijnstillend werken of zijn leven verlengen. Het werd helaas geen wonder. Ik zag en voelde hem achteruit gaan, hij at nog altijd heel goed maar had minder zin om op te staan. Ik sleepte mezelf door de dag en Amber steunde mij enorm…ik kon alles aan haar kwijt. En uit een volgende reading werd ook duidelijk dat de pijn erger werd. Dus besloten wij hem los te laten, thuis, rustig vanaf zijn kussen op de eettafel bij het raam, waar hij altijd op de uitkijk lag. Wat deed dit intens veel pijn. Zo’n stoere jonge kater in de bloei van zijn leven, en eindelijk zijn geluk en rust gevonden bij ons. Wat zijn wij Amber dankbaar voor alle steun en Mumble dankbaar voor al zijn liefde in die 4 jaar dat hij bij ons mocht zijn.

De dag na zijn overlijden kregen wij geheel onverwachts een berichtje van Amber. Tijdens de afwas kwam Mumble bij haar langs om te laten weten dat het goed met hem ging, en hij zag er gelukkig en gezond uit. Weer kwamen de tranen, van verdriet en eigenlijk ook van geluk. Want de liefde van Mumble was heel mooi en intens. Ik mis hem bij elke wandeling die ik buiten maak, maar ik weet dat als ik het aan hem vraag, hij met mij meeloopt. Hij is voor altijd bij ons en in ons hart. 

Mumble

Mijn ervaring met jou, waren beide keren fantastisch! Bij Noa klopte alles, wat was ik trots op haar en bij Marley die in huis plaste, is het gewoon opgelost omdat ik wist waar ik moest zoeken dankzij jouw gesprek met Marley. Ik raad je dan ook bij iedereen aan die een reading willen met hun dieren. 


Hoi Amber, 

Ik wilde je even laten weten dat Smurf het super goed doet na jouw consult en tips. We kunnen eindelijk weer normaal rijden zonder gestuiter en gesteiger. Natuurlijk springt hij soms nog wel eens opzij, maar met een klopje op zijn hals en been geven loopt hij er langs! We hebben afgelopen weekend weer schriktraining met hem gedaan. Ook geeft hij constant kusjes sinds de reading. Zijn singelnijd is af en toe nog wel aanwezig. Maar zodra hij afgeleid is, is er niks aan de hand. Met Gitty gaat het ook heel erg goed. Ze is nu 2x behandeld door onze fysiotherapeut en ze danst weer onder het zadel. Ben benieuwd hoe ze zich gedraagt.

Ik ben je nog steeds echt ontzettend dankbaar voor al je hulp. Nogmaals bedankt! 

Gitty

Hallo Amber, Hummer is vannacht in goede gezondheid weer thuis gekomen, dankjewel voor je hulp! 

Hi Amber, ik moest net opeens aan je denken. Ik hoop dat het goed met je gaat en je paard en katten. Ik wilde je toch even laten weten dat het inmiddels weer goed gaat, ik heb sinds 8 maanden een hondje en je had gelijk vanaf het moment dat hij er was ging het beter en is het verlies van Billy beter te handelen. Het heeft ruim een jaar geduurd voor ik aan een nieuw hondje ben begonnen maar misschien had ik het wel eerder moeten doen, aan de andere kant zo is het gelopen. 


Hoi Amber, ik wil je bedanken voor het de uiteenzetting van het gesprek dat je hebt gehad met Yarco en advies via de telefoon. Ik heb de eerste stappen gezet, Yarco is tegen de kennelhoest geënt, ik heb a.s. dinsdagmiddag een kennismakingsgesprek voor dagopvang. Is op een boerderij, waar de honden vrij mogen lopen op het erf. Yarco kan er woensdag al naar toe. Ik weet zeker, dat het mij rust brengt en voor Yarco is het ook goed. Ik hou je op de hoogte.

Een aantal dagen later:

Yarco is al 2x naar de opvang geweest en het gaat prima. Hij loopt tussen de grote herders en het gaat allemaal goed. De eigenaren van het pension vinden het ook een leuke hond en heel sociaal, wordt ook wel verwend met een koekje en een boterham. In huis plast hij ook niet meer.


Hallo Amber, Graag wil ik je laten weten dat er sedert je contact met Fleurtje verbetering is nl dat ze toegankelijker is, me al in de ogen durft kijken voor langer dan enkele seconden voordat ze haar kopje wegdraait, dichterbij komt zelfs als ik beweeg…er is een blokkage ah weggaan…hopelijk blijft het de goede richting uitgaan. Dus daarmee nog eens dankjewel.  


Vorige week heeft Amber contact gehad met mijn kat Mo. Wij vonden dit heel bijzonder. Zo kon ze via Mo zien dat wij in een rijtjeshuis wonen in een kindvriendelijke omgeving. En wat ik ook heel bijzonder vond is dat ze vertelde dat iemand bij Mo thuis met zijn gezondheid aan het tobben was. En ja, dat klopt. Mijn man had net een week in het ziekenhuis gelegen. Ook wist ze te vertellen dat Mo en mijn andere kat broertjes zijn. (wat ik natuurlijk niet had verteld) En ook het konijn in huis waar Mo is geboren wist ze vanaf. Echt heel bijzonder allemaal en we zijn zwaar onder de indruk (en stik jaloers, want dat zou ik ook wel willen kunnen! Amber bedankt! 


Ik kreeg vandaag de mail waar ik zo op zat te wachten... bij mij ging het niet om een kat maar om mijn overleden hond, een labrador.
Het is echt geweldig wat Amber allemaal omschreef, alles klopte en het mooiste vond ik dat ze mij vertelde dat mijn hond over mijn zoontje waakt... ik had Amber helemaal niks verteld over mijn zoontje. Ook allemaal andere dingen klopte gewoon helemaal... heel erg bijzonder maar vooral zeer mooi. Mijn tranen vloeien nog.... ik ben erg blij dat Amber dit voor mij heeft gedaan !!! 


Ik heb contact gezocht met Amber en haar foto's gestuurd van mijn 3 katten. Met de eerste kat, Tarzan, heeft Amber ondertussen contact gehad en mij het verhaal van Tarzan gemaild. Tarzan is afgelopen December op 1 jarige leeftijd overleden en ik wilde graag weten hoe het met hem gaat en of hij het allemaal heeft kunnen begrijpen wat er allemaal in korte tijd is gebeurd. Het antwoord wat ik kreeg op deze vragen deed mij versteld staan, alles klopte, bizar gewoon. (voor de mensen die twijfelen)Ook kwamen er dingen naar voren die Amber echt niet had kunnen weten. Ik ben erg blij dat ik je oproep heb gevonden en je heel dankbaar dat je contact hebt gelegd met mijn lieve Tarzan. Hij wordt erg gemist, maar voor hem is dit het beste, hij heeft nooit meer pijn en zal nooit meer benauwd zijn. Ik zie hem nu voor me zoals hij als jonge kitten was, lekker rennend en spelend! En ik geloof dat hij op een mooie plek is waar hij dat allemaal kan. 

Liefs en nogmaals bedankt!


Hallo Amber, sorry voor mijn late reactie maar hierbij wil ik heel erg danken voor wat je met onze kat Simba gedaan hebt. Van een heel aanhankelijke kat was hij omgeslagen naar een bange, schuwe en grommende kat die niet wist hoe snel hij weer het huis uit moest komen. Hij leefde vooral buiten bij de buren in zijn mandje in de bolderkar. Vorig jaar december heb ik jou om hulp gevraagd. De eerste keer dat jij met hem hebt gecommuniceerd (wat ik op dat moment niet wist) stond hij s'avonds voor de deur. Hij kwam binnen en ging rustig in zijn mandje liggen. Ik was stom verbaasd maar ook erg blij. De volgende dag las ik jou mail van jou gesprek met Simba dat hij niet bang moest zijn en buiten moest gaan zitten verkleumen maar lekker naar binnen moest gaan. Dat deed hij dus. Vanaf die tijd ging het stukken beter. Alles had te maken met een verhuizing en een verandering in de gezinssituatie. Simba had moeite met deze situatie en de drukte die het met zich meebracht. Na meerdere gesprekken tussen Amber en Simba ging het steeds beter en komt hij steeds vaker uit zichzelf weer binnen en zoekt meer de gezelligheid op. Nog steeds blaast en gromt hij nog wel tegen de andere poezen maar het gaat beter. Nu het voorjaar weer zijn intrede doet merk ik dat hij liever buiten is als binnen dus laat ik hem maar zijn gang gaan. Hij is nog niet de oude maar al wel op de goede weg.....
Amber bedankt dat je hebt willen helpen...
 


Ik heb gisteren met de nodige emotie en verbazing de reading die je hebt gedaan met hondje gelezen. Alles klopt tot in het detail, voor mij was het een verhaal wat ik al deels wist, maar het geeft me zo een goed gevoel dat het ook echt zijn verhaal is geweest. Ik wil je vast heel hartelijk danken voor de reading met hem, het heeft me zo een warm gevoel gegeven dat hij er nog is, al zou ik hem doodgraag nog eens willen knuffelen… Maar je bent echt goed in je vak, en ik kan alleen maar zeggen en ook aanmoedigen dat je deze gave zeker verder moet blijven voortzetten.


Hallo Amber, heel erg bedankt dat je over onze onlangs overleden kater Whisky wilde vertellen, je hebt contact met hem gemaakt en hij liet aan je weten dat hij op een vreselijk manier door een auto ongeluk is gestorven. Het is heel erg om dat te weten. 
Je liet ook weten dat Whisky nu bij Smokey is en dat Smokey haar vriendje heeft opgewacht en dat ze nu samen spelen en gelukkig zijn in de dierenhemel.

Je zag ook nog 2 andere katten erbij.....dat klopt. Dat zijn Poekie en Lisa die hier ook in dit huis gewoond hebben... ook 2 hele lieve katjes, maar die hebben Smokey en Whisky niet gekend dus ze waren erbij op de achtergrond en dat kan precies kloppen. Wat knap dat je dat kon zien, ik moest gelijk aan Poekie en Lisa denken. Heel erg bedankt Amber. 


Hallo Amber, Ik wil je even laten weten dat Devil een erg leuke tijd heeft gehad en naar je geluisterd heeft en vanmiddag besloot weer thuis te komen. Hij ligt nu strak naast me op de bank na veel mauw en mauw verhalen.
(ik heb hem gezegd dat ie nu een week huisarrest heeft en dat vond hij helemaal goed) Dank je wel voor je hulp!!!!!!!!!!!!!
Warme groet, Wilma en Devil. 


Amber, Adje is terug! Wel met een gaatje in zijn staart maar ben je zo dankbaar!!!


Afgelopen week heb ik een mail van Amber terug gehad over haar contact met onze Snuggles. Alles, écht alles wat hij haar doorgegeven had klopte, zo bijzonder te weten dat ze wat kon vertellen over zijn overlijden, zijn karakter, maar zelfs ook over hoe het nu met mij was! Super! Bedankt Amber, het was voor mij erg waardevol. 


Even een update over mijn katjes.
Allereerst TJ, hij is afgelopen week twee keer buiten geweest! Ik vond het doodeng maar hij bleef in de buurt en kwam terug als ik hem riep! Als jij het niet had gezegd was TJ nooit buiten gekomen. Hij mag niet elke dag naar buiten maar af en toe een uurtje.
Monster is ook goed te pas, het lijkt wel als ik zijn druppeltjes vergeten ben, dat hij wat chagerijnig is maar na de druppeltjes over zijn eten is hij altijd heel erg lief!
Hoe sceptisch sommige mensen ook zijn Amber. IK weet dat het geholpen heeft wat jij hebt gedaan en daar gaat het om. Nogmaals bedankt! 


Jaren geleden in contact gekomen na het uit mijn leven gerukte poes Junky. Ik kon het geen plek geven en kwam Amber tegen, ze ging contact maken met Junky, tot mijn verbazing had ik gelijk ik rook haar en voelde Junky als ik in bed lag. Ik zelf erg nuchter en dacht ja natuurlijk ik wil dit gewoon, maar het was dus echt zo.... Junky had geen rust ondanks ze er niet meer was, puur omdat ik haar niet los kon laten. Amber wist mijn dingen te vertellen die ik wel wist, maar nooit met haar had besproken..... Ik moest naar de dokter, er was iets met mijn maag..... Ja natuurlijk dacht ik nog, maar ik gaf er niet direct gehoor aan. Maar toch de stap genomen en tja een breuk in mijn middenrif. Op een dag weer contact met amber dat ik Junky niet meer rook en voelde, ja dat klopt Junk is over gegaan en heeft nu rust. Het klinkt zo ongelooflijk maar het is zo waar.

Casper en Nicky

Deze twee kwamen in mijn leven 2 getraumatiseerde poes en kater, ik wilde ze helpen maar kon er niets mee. Amber is met ze aan de slag gegaan, en ook nu wist Amber mijn te vertellen wat ze hadden mee gemaakt, ik wist het Amber niet. Amber is hier nog nooit thuis geweest maar ze wist mijn te vertellen welke kleur het etensbakje van Casper had... Ze is aan de slag gegaan met bachbloesem voor Casper en Nicky en hun begeleiding gegeven. Ze heeft zelfs eens op afstand iets met Nicky gedaan, ik was op de hoogte en ik kon het aan Nicky zien, ze werd de rust zelf. Casper en Nicky zijn vanaf 8 weken samen maar ze konden niet met elkaar en ook weer niet zonder. Ik heb wat gehuild hier, vechten tot bloedens toe. Maar dankzij Amber kwam er rust tussen hun. Ik keek er toch heel gek tegen aan, maar wat ben ik Amber dankbaar voor haar hulp... Intussen zijn Casper en Nicky al bijna 16 jaar en hebben het goed. Mijn ervaring is super met Amber en zeker schaam je niet en vraag haar hulp.....


Update over vermiste kat in Italie: naar aanleiding van je verslag zijn we gaan zoeken in de 3 straten die jij had aangegeven waar hij zou kunnen zijn. We belden aan bij het 1e huis en je raad nooit wat daar gebeurde; de vrouw deed open met onze kat in haar armen! We hebben hem mee naar huis genomen en we zijn je heel dankbaar!


Dank je wel voor je mailtje, Mika is vandaag komen aankakken en stond luidkeels te schreeuwen in de tuin! Ik ben zoooooo blij dat ze weer thuis is! Mam heeft haar binnen gelaten en zei dat ze vrijwel meteen weer naar buiten wilde. Het is echt geen huiskat maar wel een lekker eigenwijs ding. Ze is wel vermagerd maar verder gezond en daar gaat het me om. Dank je wel voor je tijd en energie en dat ik door jou moed heb gehouden dat ze terug zou komen.


Mijn kat poepte al een jaar op alle plaatsen behalve op de kattenbak. Na 1 'gesprekje' met mijn kat heeft hij niet meer buiten de kattenbak gepoept en hij is heel blij dat zijn bak nu op een andere plaats staat. Heel erg bedankt Amber!


Ik zou je op de hoogte houden wat betreft mijn paard. We zijn weer een tijdje verder en moet zeggen, met een heel ander beestje dan voorheen. Ze is vrolijker en heeft ook veel meer plezier in het rijden.. bos of manege, ze vind het allemaal prima!
Ze gaat er voor en is lekker voorwaarts. De levenskracht is weer terug, en de moeheid lijkt weg te zijn, en hoop weg te blijven.
Ze heeft 2 weken in een kudde gestaan en die 2 weken goed hengstig geweest. Alles is flink opgeruimd daarbinnen.
De overgevoeligheid nabij de flank en onder in de buik is weg en kan haar weer overal aanraken. Goh, een heel ander beestje dan een tijdje terug. Wist werkelijk niet meer wat te doen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.
Hebben we maar mooi te danken aan jullie.. jij en de allergiepraktijk in Waardenburg
, een mooi team! Mocht het zo zijn dat de klachten terug komen, trek ik gelijk weer aan de bel. Amber, heel erg bedankt voor je inzet.


Lieve Amber, het is je weer gelukt. Isa is terug. Geweldig en bedankt. Wat een geruststelling.


Mijn kat loopt weer achter me aan, ik mag hem aanhalen!! Soms komt hij naar de keuken als ik daar bezig ben en kletst hij de oren van mijn hoofd en dan ga ik op mijn hurken zitten en dan komt hij kopjes geven en echt zo stevig dat hij zich omdraait en op zijn rug gaat liggen, dan kan ik hem gewoon kusjes geven op zijn kin! Maar het meest ultieme was gisteren,toen lag hij bij de balkon deur in het zonnetje, ik liep naar hem toe en vroeg aan hem of hij lekker in het zonnetje lag en hij miauwde heel zachtjes en ging op zijn rug liggen. Ik probeerde of ik hem kon aaien en hij ging spinnen en ik ben naast hem gaan liggen, hij keek eerst wel wat ik deed, maar hij ging weer liggen en deed zijn ogen weer dicht en toen hebben we zo een tijdje gelegen! Goed he? Zelfs mijn zoon geeft hij kopjes! Ik ben echt dankbaar dat we met jou in contact gekomen zijn!


Dank je Amber! Het voelt ook echt of mijn hondje alles zelf ook zo tegen me vertelde. Ik hoop alles nu een plekje te kunnen geven. Ik ben blij te lezen dat de doodsoorzaak een toeval is geweest. Alles wat ik gelezen heb in de reading klopt. Sorry dat ik er eerst wat sceptisch over was. Ik wil je echt heel erg bedanken, dit betekent heel veel voor me.


Sinds de reading zijn er geen problemen meer geweest met Pip en Xena, het gaat echt heel goed met ze! Heel langzaam zag ik af en toe dat Xena een soort happy momentjes had die ik nog nauwelijks van haar kende, ze ging dan heel hard rennen door de schuur en geluidjes maken die klonken alsof ze erg vrolijk was en wilde spelen. Vanavond was weer 'n bijzonder momentje met Pip en Xena toen ik met ze buiten was en wist gelijk dat ik vanavond nog een email naar jou zou sturen! Nu begon Pip Xena zelfs uit te dagen  voor spel (eerst hield Pip het nog een beetje af als Xena wilde spelen namelijk) en samen vlogen ze de tuin rond en waren leuk aan het spelen, ik kreeg er tranen van in mijn ogen! Wat ben ik trots op ons allemaal dat er verbetering is tussen deze 2, Xena lijkt beter in haar vel te zitten en dat heeft natuurlijk ook een positieve invloed op Pip. We zijn op de goede weg voor mijn gevoel en dat gaan we proberen vast te houden, dat wilde ik je even laten weten! :)


Ik vind de reading ontzettend mooi en bijzonder. Hoe je Barney hebt omschreven klopt precies. Het klopt dat die heel veel medicijnen heeft gehad, we hebben voor ons gevoel er alles aan gedaan om hem beter te krijgen. Ik reed met Barney inderdaad wedstrijden en hij gaf me altijd een heel goed gevoel. Fijn om te lezen dat Barney dat weet. Ik heb inderdaad een stuk staart afgeknipt hier wordt een armbandje van gemaakt! Ik wil je heel erg bedanken, deze reading heeft mij bevestiging gegeven en helpt mij om dit verder te verwerken. Ik hoop dat je nog heel veel mensen/dieren kan helpen op deze manier ik vind het heel bijzonder!! 


Hallo Amber, sinds vanochtend is Tijgertje weer terug bij mij!!! :-)))) JA binnen 2 weken na haar vermissing tijdens onze logeerpartij in onbekende omgeving voor haar als echte binnen kat die werkelijk nooit buitenshuis kwam, is dit een ongekende prestatie.Te meer omdat ze spoorloos verdween vanaf de galerijflat op de 3 e etage. Stom verbaast trof ik haar nu weer aan in de galerijflat op 3-hoog! Door de jaren heen heeft ze mij meermaals blijk gegeven van haar hoge intelligentie niveau. Desondanks was dit gebeuren een behoorlijke beproeving die ze gelukkig prima heeft weerstaan. Zo bleek Tijgertje goed in staat te zijn jouw adviezen op te volgen evenals mijn gestelde vragen aan haar via 'jouw stem' verwoord. De hereniging tussen Tijgertje en mij is een feit dankzij jouw tussenkomst – tussen Dier en Mens-. Hartelijk dank Amber voor de prettige, adequate samenwerking vanuit deze urgente situatie tot stand gekomen. Hartelijke groet van Tijgertje en mij.


Het gaat ontzettend goed met Koetje. Het gaat goed met zijn ontlasting, hij is heel relaxed, aanhankelijk, speelt leuk met de andere katten. Hij ligt overal te slapen en is zelfs al wat afgevallen. Hij kijkt ook heel koddig uit zijn ogen. Ik heb ook gezien dat hij heel anders reageert op een kat uit de buurt die heel graag met mijn katten wil spelen. Die komt af en toe langs en gaat miauwen bij het kattenluik. Normaal gesproken zou hij heel erg gestrest reageren en ons huis willen verdedigen maar dat doet hij nu niet. Hij vindt het niet goed dat de kat binnenkomt, maar dat vinden ze alle drie niet goed. Hij eet nog wel een beetje schrokkerig, maar ik geef hem kleine beetjes. En hij zeurt niet om meer. Echt onwijs goed hoe je dat voor elkaar hebt gekregen. Super goed!!


Een mooier Sinterklaascadeau kan ik me niet wensen, want Skip is terug. Hij zat een huis of 12 verderop, de richting die jij ook aangaf in de tuinen van de mensen daar. Vriendlief is er heen gegaan en kon hem meenemen. Hij is net voor de storm losbarstte thuisgekomen. Heerlijk!!!


Ik heb heel veel aan je reading met mijn hondje gehad. Op het moment dat ik zijn antwoorden en reacties las kon ik eindelijk verder. Ik heb het een plekje gegeven maar er is geen dag dat ik niet aan hem denk. Ik voel hem nog regelmatig als ik tegen hem praat, en ik brand elke avond een kaarsje voor hem naast zijn urntje, en het is heel apart maar dat is het enige kaarsje wat altijd heel levendig beweegt als hij aanstaat. Je hebt ons echt super geholpen!


Hoi Amber, ik wil je graag bedanken voor je goede hulp en zorg. Pumke plaste na 1 gesprekje met jou weer keurig op de kattenbak en dat terwijl ze 2,5 maand lang overal in huis plaste. Ik merk ook verschil in haar gedrag nu ik de bach bloesem remedie aan haar geef. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je inzet en hulp. De moed was eerst in mijn schoenen gezonken maar ik ben weer hartstikke positief. Ga vooral zo door!


Goedemorgen Amber! Paytah is weer thuis!!! Ik zat gisteravond rond een uur of 11 achter de computer en hoorde opeens getik achter me. Toen ik omkeek stond hij daar!! Ik ben echt helemaal blij weer! Dankzij jou kreeg ik weer positieve gedachtes! Ben echt super trots op mijn kleine ventje dat hij het teruggevonden heeft!!! Super stoer van hem!


Hoi Amber, je raadt t nooit: EDDIE IS THUIS! Hij kwam ongeveer een half uur geleden via de tuin luid miauwend aanlopen! Jouw hulp heeft hem zeker weten weer thuis gebracht! ik ben je zoooo dankbaar! Ik ga hem nu lekker knuffelen en vertroetelen! Hij ziet er best goed uit. Wel wat afgevallen maar niet eens zoveel. Hij ruikt wel een beetje muf en loopt een beetje onwennig nog rond. De honden en zijn poezenvriendje zijn ook erg blij hem weer te zien! Met heeeeeel veel dank!


Ik heb je verslag net gelezen, met dikke tranen. Wat ontzettend mooi geschreven ook, en ongelooflijk wat je omschrijft, het klopt allemaal. Ook zijn klachten kloppen precies. Hij had ook een zeer ernstige vorm van bronchitis dus de benauwdheid klopt helemaal. Ook had hij ernstig krampbenen en ernstige artrose in zijn linker voorbeen, in de knie,straalbeen en hoef. Hij is 4 jaar geleden geopereerd aan zijn rug omdat hij daar een tumor had. Daardoor was er een hoop bindweefsel weg en zat er een soort van deuk(je) in zijn rug. Dus ook dat klopt helemaal. Eigenlijk klopt verder alles wat erin staat en heb ik ook altijd aangevoeld wat er is of was met mijn dieren. Ik wil je bedanken voor je prachtige reading, het heeft me ontzettend gerust gesteld en geholpen.


Het ongelofelijke is gebeurd! Kiara heeft haar weg naar huis terug gevonden! Mijn ouders hebben gister tot laat in de avond nog rondjes gelopen en geroepen. Mijn moeder belde me zojuist op dat ze de deur open deed om te roepen, en dat Kiara toen luid miauwend vanuit ons hout hok kwam! Ze is nu lekker warm binnen.

We zijn je enorm dankbaar! 


Jouw medewerking heeft ons veel verheldering gebracht. Ook jouw ervaringen zijn heel waardevol voor ons. We zullen je adviezen zeker opvolgen! Je bent een geweldige dierenfluisteraar. Ik zal je vast en zeker aanbevelen bij andere mensen. Heel veel succes en plezier met je hobby en contact met dieren. 



Guido is al erg veranderd na de reading! Hij gaat opeens door het kattenluikje en is veel vaker in de woonkamer. Ik ben bezig om de band met Guido te versterken en hem liefde te sturen en ik heb het idee dat dat werkt, hij slaapt nu vaker bij mij en laat zich gemakkelijker aanhalen. :) Er zijn zeker dingen verandert en daar ben ik heel blij mee!


Super hartelijk en warm dank-je-wel voor de prachtige reading met Sneaky, m'n 17 jaar 'oude' kater .... die ik nu helemaal mag begrijpen en 'begeleiden'.


Door jouw begeleiding is alles zoveel lichter geworden voor ons en voor Eskimo en konden we samen met de roedel haar in liefde loslaten. Hoe moeilijk het ook was onze geliefde hond te laten gaan, het voelde ook goed, omdat we door jou precies wisten, dat Eskimo er klaar voor was en wat haar wensen waren.


Hoi Amber, ik zou je nog even laten weten hoe het gaat met Nino, nou gewoon perfect erg relaxte  pup die al heel goed luistert en zo blij als maar wat de hele dag bij me is. Hij lijkt echt heel erg blij en gelukkig dat ie hier is. Geen gepiep geen gejank gewoon of ie er altijd al geweest is. Gina voel ik wel veel en heb t idee dat de pup juist zo relaxed is door haar aanwezigheid, en dat hij door jou al wist wat hem te wachten stond en alles is als jij het hem vertelde. Het gaat helemaal goed komen met ons tweetjes. Dankjewel, kan t iedereen aanbevelen die een pup krijgt om alvast contact te maken zodat de pup weet wat er gaat gebeuren en die overgang super relaxed kan maken.


Even een up-date over Kareltje. Ik vind het best wel goed gaan. De verhoudingen tussen Sjakie en Kareltje zijn weer zoals ze waren (Sjakie is de baas) en de verhoudingen tussen Karel en mij zijn ook weer een stuk beter. Hij begint langzaam maar zeker in te zien dat hij meer (positieve) aandacht krijgt als hij niet zeurt, dan als hij wel zeurt. Hij vraagt nog steeds behoorlijk veel aandacht, vooral met het eten, maar niet meer zo hysterisch. We hebben nog een paar keer een akkefietje gehad dat hij wil bijten, maar dan zag je hem twijfelen, vervolgens keek hij verward om zich heen en dan was het over. De laatste week is hij ook weer een paar keer komen kroelen, dus al met al ben ik best tevreden.

Mochten er toch weer problemen ontstaan, dan hoor je me zeker weer! Bedankt voor de hulp.


Hoi Amber, mijn paard kijkt helderder uit zijn ogen, blijer. Het leek alsof hij weer op 'deze wereld' was. Het viel zelfs onze buurvrouw van het paard naast ons op. Ze vroeg me of ik iets gedaan had met mijn paard. In de loop van de week is hij gemoedelijker geworden, minder afstand. Hij geniet weer van het poetsen, het is net alsof zijn huid minder gevoelig is en hij het weer lekker vind. Hij staat weer zo heerlijk met zijn lip te trekken, en heen en weer te draaien totdat je precies op het goede plekje staat te borstelen. Wel staat hij tijdens het poetsen veel meer als normaal te schrapen.  

In stal reageert hij minder boos, iets rustiger. In het algemeen is zijn gedrag wat afgezwakt. Hij gaat er ook weer beter uitzien, komt eindelijk door zijn haar heen en gaat weer glimmen. Ik merk wel duidelijk dat er dingen veranderd zijn, ik hoop dat jij het ook zult merken. Ben heel benieuwd, maar hier ook al heel blij mee!


Poes Snowy; deze prachtige en lieve 5 jarige poes, heb ik eind mei uit het asiel gehaald met een socialisatie-probleem vanuit haar vorige adres.  Snowy was erg gestrest ,kon zomaar flink bijten( tot bloedens toe ) en tolereerde vaak geen aanhaling...zeker niet met handen.... ook niet die van mij.  

Ondanks dàt, heb ik haar toch meegenomen, omdat ik weet...dat je met vertrouwen-geduld en liefde heel ver kan komen en ik, na het overlijden van mijn 17-jarige kater Tommie...deze poes een mooi leven kon en wilde geven.

Tot op een dag ik in contact kwam met Amber, haar de geschiedenis vertelde en zei aanbood om contact te maken met Snowy via foto.

Later op die bewuste avond kreeg ik de uitslag van Amber vd Reading met Snowy...alles klopte tot in details, ook van de mishandeling waar Amber geen weet van had. De volgende dag wist ik niet wat er was gebeurd...een totaal andere poes, zij was rustig en liet zich zowaar aaien. Bijten heeft zij niet meer gedaan.

Iets wat in 5 jaar is opgebouwd op een negatieve manier, heeft even tijd nodig. Maar ik sta versteld wat hier is gebeurd in zo'n korte tijd.

Chakra-healing doet Snowy heel erg goed...zij wordt daar rustig van en het vertrouwen met haar ''praatmaatje Amber'' is krachtig....en 1 met een bijzondere wisselwerking.  


Super hartelijk en warm dank-je-wel voor de prachtige reading met Sneaky, m'n 17 jaar 'oude' kater .... die ik nu helemaal mag begrijpen en 'begeleiden'. Liefs! Super hartelijk en warm dank-je-wel voor de prachtige reading met Sneaky, m'n 17 jaar 'oude' kater .... die ik nu helemaal mag begrijpen en 'begeleiden'. Liefs!


Lieve Amber Jongman, op deze manier wil ik u bedanken voor de begeleiding van mijn lieve schoondochter Isolde bij het verlies van haar kat Fritz. 


Hallo Amber. Gisteren heb ik jouw boek binnen gekregen. Ik heb hem in 1 adem uitgelezen! Wat een mooi en leerzaam boek! Het gaf mij veel troost zeker omdat wij vorige week afscheid hebben moeten nemen van Djago...... Dank je wel!