Ervaringen van klanten   


Lieve Amber, graag wil ik je hartelijk danken voor de ontroerende readings die je hebt gegeven over zowel mijn eerder overleden poes Mischa (19) als over poezels Luna en Timo, de twee projectkatten uit het asiel, die dankzij jouw Bach samenstellingen een stuk rustiger werden. Nadat Luna gediagnosticeerd werd met een tumor in het koppie en nog weken te leven had volgens de dierenarts, adviseerde jij CBD/THC druppels voor haar. Deze druppels waren pijnstillend en tumorgroei remmend. Uiteindelijk heeft Luna na de diagnose nog 1 jaar en 2 maanden geleefd, en dan bedoel ik ook geleefd (lekker eten, knuffelen, spelen, in de zon liggen, kortom genietend) en hebben we nog vele mooie momenten samen gehad. Vorige week heb ik haar laten gaan, nadat duidelijk werd dat de laatste fase (van overleven) inmiddels was aangebroken, helaas hebben we ze niet voor eeuwig. Ik ga zeer zeker nog via jou vragen hoe het met haar gaat. Jij bent zo'n troost en steun met jouw geweldige werk, lieve Amber. Echt heel blij dat ik je heb leren kennen!


Hoi Amber, super bedankt voor dit prachtige gesprek! Ik moest het even laten bezinken, ik werd er erg emotioneel van. ben ik ben er nog steeds heel vol van. De dingen die je beschrijft kloppen 100%.❤️ Soms voel ik zijn aanwezigheid echt en dat klopt dus ook. Dit is echt heel erg waardevol voor mij en ik zal dit echt koesteren, ontzettend bedankt!! Het moet nog even landen allemaal, maar ik zal dit nog vaak gaan gaan lezen❤️ En wat ik nog wil toevoegen, super bijzonder dat je deze gave hebt en heel mooi dat je op deze manier mensen steun kan geven bij het verwerken van het verlies. Dankjewel!


Hoi, ik wilde even je laten weten hoe het nu met Kayu gaat. Ik heb enorm veel aan jouw reading gehad. Ik ben nu veel consequenter. Het valt niet maar we komen er wel. We zijn gestart met behendigheid en schapen drijven. Vooral het laatste is zijn ding denk ik. Ze zeggen dat hij een enorm talent heeft, helaas moet hij het met mij doen.


Wauw......ik weet niet wat ik moet zeggen. Vind het zo ongelooflijk wat je zegt allemaal. Het klopt dat ik een knuffeltje en een brief bij hem heb neergelegd in het crematorium. En de andere dingen die je zegt het klopt allemaal. Ook de andere dingen die je ziet. De pootafdruk hebben we idd van hem laten maken en ben ik ook van plan als tattoo te nemen. Zo ook z'n plukken haar bewaard.. wat  bijzonder Amber ...echt ik ben er stil van.


Hallo Amber,

Graag wil ik je nog even bedanken voor de uitkomst van ons consult bij jou. De olie heeft een hele goede uitwerking op Belka. We combineren het met homeopathie, hoewel van dat laatste ook al minder nodig is. Ze is kalmer, toont op haar tijd initiatief, is weer meer zoals we haar kennen. Zolang ze het zo volhoudt en vlg week 15 jaar mag worden, zijn we heel gelukkig voor haar en onszelf. 


Lieve Amber, ik wil graag met je delen dat het ontzettend goed gaat met Lewis! Ik ben inmiddels op de helft van het 2e flesje. Ze krabt bijna niet meer aan de muren. Ligt gewoon relaxed naast me op de bank en vliegt niet meer weg als ik opsta. Ze is weer meer haar oude zelf, kijkt rustiger uit haar ogen. We hebben veel beter en meer contact met elkaar. Naar buiten gaat ook goed zolang ik de voor deur open laat. Echt ik ben zo blij dat ze zich weer wat fijner voelt! Ik wil je heel erg bedanken voor de sessie en de druppels.

Heel veel liefs


Lieve Amber, Ik ben ontzettend ontroerd door het gesprek met mijn pas overleden hond en kan dat bijna niet in woorden uitdrukken. Zoals u mijn lieve hond en de band die we hadden beschrijft herken ik hem direct. Het was net alsof ik hem weer in zijn ogen keek, maar dan met woorden. De omschrijving van zijn energie en zijn karakter waren meteen herkenbaar. Wat hij vertelde over zijn leven en hoe hij dat heeft ervaren heeft me geraakt. Ik ben heel dankbaar voor de uitgebreide, nauwkeurige antwoorden die ik kreeg op de vragen die ik gesteld had maar juist ook erg dankbaar voor de dingen die hij uit zichzelf vertelde, met jouw hulp. Dit was heel leerzaam want als baas kun je je focussen op een onderwerp terwijl de hond iets anders juist belangrijk vindt, iets wat je als vanzelfsprekend zag. Daarnaast beschreef u onderaan een aantal zaken die u niet direct kon plaatsen. Het was fijn dat u dit er bij had gezet want het was me meteen duidelijk. Dit waren hele nauwkeurige beschrijvingen van het uiterlijk van zijn eerste baas, die 7 jaar geleden is overleden en waarvan je me liet weten dat ze nu samen zijn. Daarnaast liet hij andere (overleden) familieleden zien en de kleuren en sferen van zijn vroegere omgeving. De tuin, het huis en zijn lievelingsplekken in dat huis waren precies door jou beschreven. Bovendien liet hij zijn lievelingsspeelgoed zien: een tennisbal, die hij overal vond en waar hij dan erg trots op was. Heel veel dank Amber voor jouw bijzondere werk.


Hallo Amber, wat heb je een heel fijn gesprek heb je met Dolly gehad, dankjewel voor het mooie verslag. Het heeft me heel erg goed gedaan. Ze gaf aan dat ze een teken voor me achterliet. Ik heb haar reuk diverse keren echt geroken en vannacht voelde het alsof ze weer even in mijn holletje kroop. Het kleurrijke wat je zag slaat wel op mij. Ik hou van vrolijke kleuren, dus die accenten zijn zeker in huis te vinden. Nogmaals dankjewel amber


Beste Amber, ik wilde je graag een terugkoppeling geven en je nogmaals hartelijk danken. Kort na ons contact is er een gedragsdeskundige bij ons geweest. Hij heeft Kees geobserveerd, lang met ons gesproken, mede ook naar aanleiding van jouw rapport. Door wat jij schreef ben ik Kees veel beter gaan begrijpen en ben ik in staat geweest bepaalde zaken anders aan te pakken. Dat wil zeggen dat ik pas toen eigenlijk voor mezelf kon loslaten dat hij veel had meegemaakt (wat ik denk ik onbewust heb aangevoeld en er zelf onrustig van werd) en dat ik hem meer de rust en ruimte moest geven (wat nogal haaks staat op de opvoedmethodes die ik meekreeg van hondentrainers etc,). Ik ben de druppels gaan geven en met een simpele truc door Kees aan te leren met z'n snuit of poot tegen een belletje te drukken als hij naar buiten moest om te plassen was het eigenlijk direct over. Hij heeft sinds begin maart nog 3 x een ongelukje gehad en dat waren 3 x momenten waarop het voor hem echt super spannend was. Gisteren was ik sinds lange tijd weer wat langer van huis en was hij alleen thuis. Hij had lekker liggen slapen (ik heb een camera) en er was niks gebeurd, hij had het keurig opgehouden. 

Het gekke is zelfs dat hij ineens ook veel beter lijkt te luisteren en relaxter lijkt. Het is nogal een lang verhaal geworden, maar ik wilde je graag persoonlijk nog laten weten hoeveel ik aan je gesprek met Kees heb gehad. Mede dankzij jou ben ik na al die maanden worstelen verder gekomen en belangrijker; heb ik er een relaxte en zindelijke hond voor terug gekregen. Kortom: bedankt!


Lieve Amber, wat ben ik blij met jouw verslag, alhoewel ik wederom weer helemaal geëmotioneerd werd. Na het overlijden van Cwindo, probeerden mij mensen moed in te praten, van je hebt het goed gedaan. Jullie deden alles met hun en hij heeft een gouden mandje gehad enz. Al deze woorden raakten mij niet, maar nu ik het verslag van jouw lees, heb ik gelukkig de juiste beslissing genomen en Cwindo zegt nu zelf dat hij een prachtig leven heeft gehad. Dat doet mij echt goed en raakt mij nu wel.

Het ouder echtpaar waar je het over hebt, dat zijn mijn ouders. Het kan niet missen, aangezien er nog 2 hondjes bij ze waren. En dat klopt, beiden zijn ook abrikoos dwergpoedeltjes. Het was een geweldig hondje, die inderdaad allerlei capriolen over zich had. Een echte komediant. Alles wat in het verslag staat, kan ik plaatsen en wil je hiervoor ook heel hartelijk bedanken. Het brengt rust bij mij en daar kan ik verder mee. DANK DANK DANK


Hoi Amber, Wauw… ben echt onder de indruk… 

En zo fijn om te lezen dat ie geen pijn heeft! En dat ie het niet fijn vindt met andere honden vind ik prima! Zonder andere honden is ie ook heel blij! 

Buddy hoort inderdaad helemaal bij ons gezin. Iedereen is stapelgek op hem en inderdaad zijn het 3 kinderen! Ontzettend bedankt!!


Beste Amber, eerlijk gezegd was ik een beetje sceptisch over dit hele gebeuren, maar doordat ik mijn verdriet en onbegrip heb ik je toch maar gemaild. Ik vind het zeer bijzonder hoe je mijn Dev omschrijft dit was hem inderdaad onzeker maar zo gevoelig en vol met liefde. Ik vind dit heel bijzonder. De letter M. Staat denk ik voor Marco, dat is mijn vriend en ook de baas van Dev.


Hallo Amber, dank je wel voor het gesprek met Wolf. Denk inmiddels 2 weken geleden zat ik maandagochtend in de tuin, toen vloog er steeds een dagpauwoog vlinder om mij heen, het fladderde anders dan anders... ging op de plekken zitten waar wolf altijd zat, ook op de plek waar hij ontsnapt is. Het ging op mijn buik zitten en op mijn enkel, het bleef steeds rondjes om mij heen fladderen...ik voelde dat het van Wolf kwam. Het gekke was alle vlinderstruiken waren nog niet in de bloei..  en het was er ook maar een.. Wolf ligt begraven naast de vlinderstruik die is diep paars.. Die foto die ik je gestuurd heb van wolf heb ik uitlaten vergroten en hangt in de keuken. moet ik nog een in een foto lijstje doen..


Hoi Amber, wat een mooi en oprecht gesprek heb je gevoerd met onze Xendo. Zit hier met een brok in mijn keel en met tranen in mijn ogen het verslag te lezen. Mijn dank is groot en met geen pen te beschrijven. Wat een herkenning over zijn karakter. Zo fijn om te weten dat hij het fijn vindt bij ons want daar twijfel ik nog weleens over. Zo grappig dat stukje dat hij nog zo graag op schoot wil kruipen. Dat klopt ook echt. Met zijn grote lijf weet hij het nog weleens voor elkaar te krijgen om tijdens het ochtend ritueeltje wat Xendo met mijn man vanaf het allereerste begin heeft om zich net zoals toen op zijn schoot te wurmen. Nogmaals mijn dank en mochten we het weer nodig hebben dan weet ik je te vinden.


Hallo Amber. Bedankt voor de mooie reading. Het klopt idd dat Dominique al heel lang bij mij is, ik heb haar nu ongeveer 10 jaar. En hoe Dominique haar eigen karakter omschrijft klopt precies. Het klopt ook dat ze al eerder een veulen heeft gehad. Nogmaals bedankt voor het gesprek met Dominique. Alles wat je zegt klopt gewoon.


Hallo Amber, we zijn inmiddels een kleine week verder en ik wil je graag vertellen wat er voor wonderlijke veranderingen gaande zijn bij Mazi. Er vallen een aantal zaken samen die elkaar versterken maar het effect is werkelijk fantastisch. Gisteren avond sprong Mazi bij me op schoot op de bank, rolde zich om op zijn rug, legde zijn kop tegen me aan, poten omhoog, zich helemaal overgevend. Echt werkelijk zo lief en aandoenlijk. hij is nooit bang voor mij en hij gaat ook weleens op de grond op zijn rug en laat zich lekker op zijn buik aaien door mij, maar dit zo heb ik nog niet mee gemaakt. Ik denk dus dat hij nu aan het begin staat van socialisatie en jouw druppels helpen volgens mij geweldig hierbij.

Zo dankbaar!!!


Hoi Amber, mag ik je allereerst ontzettend bedanken en een hug op afstand, ondanks dat ik je niet ken dan alleen van de site en je boek. Wat een prachtig mooi geliefd persoon je bent, net dat kleine stukje tussen dier en mens..... wat zoveel kracht, steun, verwerking en betekenis geeft. Dank je dat mijn Dobby de kans heeft mogen ervaren om via jou “ zijn “ verhaal te kunnen doen. Ik heb zijn verhaal wel denk 50 x gelezen, en steeds weer anders, en ondanks mijn enorme verdriet haal ik er zo ontzettend veel liefde en warmte uit. Echt.... precies hoe mijn lieve Dobby is. Ben ook heel blij dat alles recht uit “ zijn “ hart komt, dat het echt “ zijn “ gevoel is en niet over mij gaat. Super dank je wel, dat ik via jou nog zijn liefde heb mogen ontvangen..... dat geeft zeker kracht....!!

lieve groetjes


Hoi Amber,  bij deze wilde ik je een update geven over Sven. Sinds we begonnen zijn met de Bach remedie zijn er al veel dingen veranderd. Sven gaat vaker naar buiten. Soms met mij mee en soms staat hij weer ouderwets bij de schuifpui te stretchen dat hij naar buiten wil. Hij komt ook zelfverzekerder over, al zijn we er nog niet (kan ook niet na een week). We hebben een extra kattenbak aangeschaft welke sinds kort ook gebruikt word. Alhoewel ik het een paar dagen check, heb ik nog geen wildplasje kunnen ontdekken. Ik heb ook het idee dat hij minder angstig is wanneer mijn dochter haar drukke momentje heeft. Waar hij anders meteen weg rende, doet hij dat nu minder vaak. Dankjewel voor zover!


Hoi Amber

Ik wilde je al een poosje mailen maar iedere keer wilde ik even wachten omdat het steeds mooier werd! Ons geluk samen is echt weer terug! Heel graag wil ik je bedanken dat je mij het licht hebt laten zien en de relatie tussen mij en Niek weer geheeld hebt!

We hadden onze ups en downs, maar na ons laatste contact, heb ik gewoon in mezelf gekeken en gewoon gedaan waar ik dacht goed aan te doen. Door op een leuke ongedwongen manier weer contact te zoeken met Niekje is onze relatie weer zoals ik het voel als vanouds!

Ik begon met tikkertje te spelen; snoepjes in een bak en door het weiland te rennen. Als Niek achter mij aankwam en bij mij kwam kreeg hij royale beloning (snoep, aai en complimenten). De eerste keer was het al twijfelend in stap, en nu als we tikkertje spelen, moet ik rennen en duiken want meneer gaat in een speelse galop achter mij aan, enne hij is verrekte slim want als ik denk om een boom heen te kunnen draaien staat hij mij gewoon al aan de andere kant op te wachten, haha! Ook kriebel ik hem vaker met de hand, bij de gevoelige plekjes lang en op de schoft. Pas na 3 jaar dat hij bij mij was, liet hij merken dat hij ervan genoot. Als ik hem nu kriebel dan geniet ik ervan om te zien in welke bochten hij wel niet zijn hals, nek en hoofd buigt en strekt!

Ook met binnenzetten probeer ik het leuk te hebben. i.p.v. terug lopen naar stal, maken we samen een sprintje (een vrolijke huppelsprong zie ik als een plezier!)

Ook met rijden merk ik veel verschil; ik ben “gekapt” met “wat ik dacht dat dressuur rijden was”. En probeer alleen nog maar positief te blijven en leuke dingen te doen. Zo probeer ik alleen met rust te rijden of een sprongetje te maken! En dat motortje van achteren voel ik nu als we een sprongetje maken!

Ook het vertrouwen heb ik terug; Zo zijn we nu ook gestart met crosslessen! We hebben er nog maar 1tje gehad en ik heb bij geen een hindernis getwijfeld! Ik heb voorheen altijd paarden gereden die “geregeld” moeten worden, waarbij je met teugeldruk en been hem inhoud of voorwaarts rijdt. Bij Niek wist ik; zo min mogelijk bemoeien want hij ziet alles goed in! Iets teveel tegenhouden of voorwaarts rijden zorgt er juist alleen maar voor dat we in de hindernis knallen... dus echt vertrouwen dat hij het oplost en durven “los te laten”... met de crossles heb ik echt genoten! Ik heb wel gewoon gestuurd en ritme gehouden, maar liet het springen volledig aan Niek over; ik vertrouw hem compleet!

Maar om een lang verhaal kort te maken;

Dank je wel dat je ons weer gelukkig hebt gemaakt! Ik heb mijn maatje weer terug! 


Amber je hebt een aantal feiten aangegeven, welke je, op voorhand nooit had kunnen weten. Het klopt, dat Poekie een krachtige kat was, heel zachtaardig, aanhankelijk en zeer sociaal. Dat ze een parmantig loopje had, dat klopt als een bus. Het was bijna alsof ze op haar teentjes liep, met mini balletschoentjes aan. Toen ik dit las, liepen de rillingen over mijn rug. Het ouder echtpaar, dat zijn mijn schoonouders. Poekie is ooit als aanloopkat, bij mijn schoonouders terecht gekomen. Zij is daar met veel liefde omringd. (Vooral door mijn schoonmoeder), die inmiddels al een paar jaar geleden is overleden. Wij hadden 2 katten, een cyperse en een bont gekleurde. Wat knap van jou Amber! 


Hallo Amber,

Diego krijgt nu een week de Bachbloesems die je hebt samengesteld en ik moet zeggen dat het al een groot verschil maakt, hij is meer op zijn gemak en niet meer ze zenuwachtig dus als ik er een procent op moet plakken is dit een verschil van wel 80%. Ik (en Diego ook ) ben zeer tevreden met het resultaat en ben heel blij voor Diego dat hij wat beter in zijn vel zit.

Dank je wel Amber voor je goede hulp.


Beste Amber,

Dankjewel voor het gesprek met Lina. Na de tranen merkte ik dat het mij enorm goed heeft gedaan. Zo fijn om dit te lezen. Ik lees het terug en haal er steeds weer iets uit. Ik zal het nog vaker lezen. Je vraag of ik herkende of zij kan lachen? Jazeker! Heel af en toe liet ze dat zien. Dat vond ik zo fantastisch.  Alleen een vriendin van mij heeft het 1 keer gezien en zij vergeet het ook niet meer, was ook onder de indruk. En de bevestiging dat ze er nog vaker is, is heel fijn. Maar ik wist het en voel het. Door gekke dingen in huis die af en toe gebeuren en het gevoel van nabijheid. Het troost en maakt me ook aan het lachen.  Dankjewel Amber, voor je gesprek, je talent en je verslag. 


Hallo Amber, 
Ten eerste wil ik je hartelijk bedanken. Ik heb het met tranen in mijn ogen gelezen. Ik heb Yarco maar 1,5 jaar in mijn leven mogen hebben, dus dat is zeer kort. Inderdaad heb ik laatst een paar roodborstjes gezien bij een wandeling in het bos. Ik vind dit zo mooi en vindt het aandoenlijk dat hij 2 hondjes naast zich heeft en begeleiden en dat hij geen pijn meer heeft. Zoals je vertelde het eten ging niet meer (klopt inderdaad) en hij rook ook uit zijn mond. Maar ik ben blij dat hij mij laat weten dat het goed met hem gaat en dat hij soms bij mij langskomt. Ik zal nog veel aan Yarco terug denken.


Hoi Amber, 
Je had helemaal gelijk wat betreft onze overleden poezen. De middelste foto is Maya toen ze pas bij ons was en nog heel jong. Vandaar dat je haar niet gelijk herkende. Nee we waren helemaal perplext toen je schreef over twee gekleurde katten die haar opwachtten. Het maakt ons ongelofelijk blij. 
Nu we ons openstellen voor haar aanwezigheid hebben we inderdaad het gevoel dat ze zo nu en dan bij ons is. Gisteren wezen we allebei dezelfde plek aan waar we dachten dat ze was. Dat is geen toeval! We hebben nog verdriet maar door het contact met jou en zo met Maya zijn de scherpste kantjes ervan af.
Ik heb een paar jaar geleden een artikel in een tijdschrift gelezen waarin een vrouw vertelde over haar goede ervaringen met jou. Ik heb dat toen gelijk genoteerd. En wat ben ik daar nu blij mee! Je bent een mooi mens en het werk dat je mag doen is zo waardevol. Ik hoop dat je dit nog heel veel jaren zal doen.


Lieve Amber,

Wat een verassing, op een moment dat ik het nog niet verwachtte, een bericht van jou. Ben zo ontzettend blij met verslag van gesprek dat je met Dicky hebt gehad. Jeetje de tranen hebben rijkelijk gevloeid maar weet nu zeker dat ik de goede beslissing heb genomen en wat fijn dat hij samen is met mijn vader.❤️

Wat zal ik het verslag nog vaak lezen... Nogmaals super bedankt!!


Hallo Amber, wij zouden nog even terugkomen op hoe een en ander nu met Pleuntje gaat en hoe de dierenarts bezoeken zijn verlopen: op doorverwijzing van onze dierenarts zijn wij bij dierenarts Aharon gespecialiseerd in orthomanuele geneeskunde geweest. Daar moest Pleuntje heen en weer lopen en na onderzoek heeft Aharon haar rug op 3 plekken goed gezet zo ook bij haar rechterheup en een plek in haar nek. Precies de plekken die jij hebt aangegeven. Zo ook liet ze zien hoe wij haar moeten tillen wat ik inmiddels ook al deed naar aanleiding van jouw gesprek met Pleuntje die jou had verteld hoe wij dat het beste konden doen. Pleun is sowieso de laatste weken erg vrolijk en blij en lijkt steeds vrijer te bewegen. Kortom, het gaat de goede kant op!

Nogmaals dank voor jouw gesprek met Pleuntje, het heeft ons op het juiste spoor gezet!


Hoi Amber, 

Ik kan echt alleen maar zeggen wauw, wat een fantastisch gesprek. Dit is precies Fuzz en ik voel ook een enorme klik met hem. Ik rij hem nu al bijna 5 jaar bij dus dat is een lange tijd. Hij heeft inderdaad kissing spines en dus laat van z'n rug. Daar is inderdaad een osteopaat bij dus dat is onder behandeling. En rechts voor heeft hij in september een rare draai mee gemaakt in de wei en toen even stilgestaan om te herstellen. En hij heeft toen hij net bij deze eigenaar stond een blessure aan z'n linker voorbeen gehad. En ik ben inderdaad de zus van Kimberley en Hugo staat daar inderdaad ook. Super leuk dat je dat herkende!


Eind mei kwam via Google terecht bij Amber om stervensbegeleiding aan te vragen voor mijn lieve hondje Daisy. Omdat het allemaal erg kort dag was, heeft Amber wel kort contact kunnen maken maar niet echt een stervensbegeleiding kunnen doen. Nadat mijn hond was overleden heeft Amber contact met haar gehad en dat was een heel bijzonder gesprek. Ik ben Amber ontzettend dankbaar hiervoor en lees het nog regelmatig door. Ook met mijn andere hond Dodger heeft Amber inmiddels contact gemaakt en ook dat was heel bijzonder en waardevol. Wij hebben pas een hond uit het asiel gehaald om haar een nieuwe kans te geven. Helaas vertoont zij wat probleemgedrag maar met ondersteuning van Bach Bloesem druppels die zijn samengesteld door Amber, zien wij na 3 dagen al zeker vooruitgang in haar gedrag. 

Het boek van Amber 'Tussen dier en mens' heb ik inmiddels ook gelezen. Heel erg mooi om te lezen hoe zij contact kan maken met dieren die overleden zijn maar ook dieren die nog leven en probleemgedrag vertonen.


Lieve Amber,

Dank voor je mail en het verslag. Wat betreft je gesprek, ik ben vanmiddag naar zijn grafje gegaan, vandaag precies een maand geleden was zijn begrafenis, ik wilde het verslag daar lezen en dus ook gedaan. Ik ben zo dankbaar dat hij zich voor je openstelde, hij was een stille inderdaad en bang voor vreemden, hoe je beschrijft dat hij rustig aan kwam lopen en ging zitten, dat is helemaal zoals die was. Ik heb gehuild bij het lezen, zo gehuild, maar ook met vreugde dat hij goed over is, en zoals hij aangeeft dat het mogelijk mijn oma is.. die hem opwachtte....het is mijn mama. Zij overleed 20 jaar geleden en ik vroeg haar wees alsjeblieft bij mijn mooie vent, vang hem op totdat ik er weer ben. En dat heeft ze blijkbaar dus ook gedaan. Wat trouwens heel bijzonder is, is dat ik inderdaad al meerdere roodborstjes heb gezien, op de dag van zijn begrafenis een in en in trieste dag vol met regen, het eerste wat ik op de begraafplaats zag was een roodborstje die me aankeek, vond dat toen al heel bijzonder.

Ik ben dankbaar dat je jouw gave zo in kunt zetten, dingen door krijgt die jij nooit had kunnen weten. En ik ben heel jaloers dat ik niet meer met hem kan praten, althans zijn antwoorden niet kan horen, want ik praat elke dag tegen hem.


Ha Amber! Vandaag, alweer 5 jaar geleden dat mijn geliefde kater BOUDEWIJN in Utrecht heenging...het was eveneens op vrijdag 11 december, 2015,  met exact het kille, druilerige weer van vandaag.. Vanmorgen zag ik nog 11:11 uur op de digitale wekker....alles 11, zoals dit mijn hele leven al een rol speelt . Ik heb vanmiddag nog weer jouw reading met hem gelezen, en dat gaf weer zoveel troost en herkenning: je hebt hem zooo goed aangevoeld, ik ben je eeuwig dankbaar!

Nu update over zijn broer BENJAMIN : sinds ik hem 2x2 druppels CBD olie geef, is hij veel actiever; belust op eten, en...hij springt ineens met gemak op tafel en bovenop het aanrecht, iets wat ie nooit eerder deed....steeds op zoek naar eten. En...hij komt nog steeds gezellig bij mij hard snorrend op schoot. Dit wilde ik je even laten weten! Nogmaals dank voor alles


Bedankt voor de mooie reading van ons Missieke, ik ben heel blij met het gesprek, zeker ook omdat het goed gaat met haar en dat ze niet alleen is vind ik geruststellend, ook dat ze aangeeft dat ik moet overwegen om een ander hondje te nemen vind ik mooi, zeker omdat toen Missie nog leefde ze me zeker niet wou delen met een ander diertje, die oudere man (opa) is ook bijzonder aangezien dat mijn opa 2 jaar geleden gestorven is en dat deze de enige mens is die overleden is sinds ik Missie had en die Missie gekend heeft, en die had grijs haar en ging altijd wandelen met een petje, ook was ik ontroerd dat Missie op het einde van het gesprek zijn hoofd tegen het mijne houd en dat er een enorme liefde vrijkomt, zo hebben wij vaak gelegen, bedankt voor alles.


Hoi Amber, ik wil je zo erg bedanken hiervoor. Sinds ik het verslag heb gelezen zit ik weer alleen maar te huilen. Ik vind het zo mooi wat er in staat. Roze is mijn lievelingskleur, heel veel spullen van Paris zijn roze. Ze ligt begraven in haar mandje onder een kleedje dat roze en wit is, dat heb ik over haar heen gelegd. Ik ben nog steeds heel erg verdrietig en mis haar elke minuut van de dag maar dit doet mij echt heel goed, het voelt echt als een opluchting. Paris kon de laatste tijd moeilijk traplopen en niet meer op de bank springen, dit verklaard waarom zij wees naar haar achterhand.

Hartstikke bedankt Amber.


Beste Amber, Ik zou je nog even laten weten hoe het nu gaat met Boeffie, krijg het idee dat hij door de druppels erg kalm en relaxed is, klein voorbeeld waaraan ik merk dat hij minder schikt is, als hij ergens ligt en ik richting hem loop, zou hij normaal gesproken vaak weggaan, nu blijft hij veel vaker gewoon rustig liggen. Tot nu toe zie ik alleen positieve verbetering, ook geen plasjes gedaan tot nu. Onwijs bedankt voor al je hulp!!


Oh Amber wat ben ik hier blij mee❣️wat bijzonder is dit dankjewel hiervoor. Lijkt alsof ik zelf met Bo heb gesproken. Weet je dat ik vanmiddag voelde dat er contact was met Bo en toen ik thuis kwam zag ik jouw berichtje. Klopt helemaal de verschijnselen van Bo die jij ook voelde zoals de kriebel aan je neus, Bo was altijd aan t niezen, was geen niesziekte dat is wel onderzocht maar blijkt dus gewoon zijn immuunsysteem te zijn. Ook dat hij altijd zat te wachten op me bij de voordeur en dan mee ging kijken bij de boodschappen, ja echt Bo dit. Heel blij dat t nu goed gaat met Bo en zeker ook dat hij werd opgehaald door zijn vriend, in t 1e huis woonde hij met nog 2 andere poezen dat klopt. Ook mijn man dat die wat minder met Bo had, klopt helemaal. Nogmaals heel erg bedankt hiervoor, zo mooi dat dit kan.
Spook is weer thuis! Iemand had gereageerd op een flyer. Hij was in een hok een paar honderd meter verderop. Hij heeft zich vandaag laten zien en omdat er flyers opgehangen waren hebben ze contact opgenomen met het mobiele nummer. Hij heeft het zetje nodig gehad van gisteren. Hij heeft de steun gevoeld en de moed verzameld zich te laten zien. Hij is sterk vermagerd en is nu onderweg naar de dierenarts. Ooooooontzettend bedankt jullie hebben enorm geholpen.


Beste Amber,

Enkele maanden geleden vroeg ik bij u een reading aan voor onze kat Aaike. Wij stonden dan voor een verhuis en ik wou dat zo goed mogelijk voor haar aanpakken. U stuurde 2 flesjes bachbloesem-remedie op voor haar, die ik 1 week voor verhuis begon te geven. Intussen zijn wij volledig verhuisd en Aaike voelt zich al goed thuis! Het is zalig om haar te zien genieten in onze tuin! Ze is beetje bij beetje, na enkele weken, de tuin gaan verkennen en nu is het zelfs al moeilijk geworden om haar terug binnen te krijgen, hihi! Ik wou jou dit even laten weten, en jou bedanken voor de goeie raad!


Super hartelijk en warm dank-je-wel voor de prachtige reading met Sneaky, m'n 17 jaar 'oude' kater .... die ik nu helemaal mag begrijpen en 'begeleiden'. Liefs!

Hoi Amber, Hier nog even een update over Dexter. Het gaat hartstikke goed, hij wilde gisteravond zelfs niet meer naar binnen. Vandaag zit hij ook alweer de hele dag buiten.... Hij heeft een veel meer een ontspannen gezichtsuitdrukking. Ik geef nog steeds de Bach Rescue, volgens mij werkt dat super goed bij hem...maar wil het morgen weer gaan afbouwen. Hij is nog wel na de reading en de behandeling 2 dagen aan de dunne geweest, kan dat? In ieder geval ben ik blij dat hij zich weer zo goed als de oude voelt. Heel erg bedankt voor je hulp en nog een fijne avond.


Goedemiddag Amber. 

Ik was dus echt letterlijk van de bank gevallen, van jou reading met Aysha. Wat Aysha vertelde, dat is erg duidelijk, wat kliniek betreft. Ze hebben Aysha veel leed aangedaan. Geweldig dat je onze Main Coon ook hebt gezien Amber. Dat is Gio en heeft inderdaad een lichte kleur. We zijn erg blij met de reading. Bijzonder knap van jou. ( Ben best jaloers)


Ik heb vorig jaar een prachtig mooie reading ontvangen over mijn reeds overleden poes Angel en dit jaar 2 geweldig mooie readings over mijn lieve kater King! Jouw bijzondere gave is echt zo mooi! De gesprekken die je bent aangegaan hebben zoveel duidelijkheid gegeven en ook voor nieuwe inzichten! Ik ben een stuk wijzer geworden over het welzijn van King en ga je absoluut over een paar maanden contacten voor een nieuwe reading! Ga vooral zo door met je mooie werk ik ben trots op jou! Lieve groet van mij en kopje van King.


Mijn ervaring met jou, waren beide keren fantastisch! Bij Noa klopte alles, wat was ik trots op haar en bij Marley die in huis plaste, is het gewoon opgelost omdat ik wist waar ik moest zoeken dankzij jouw gesprek met Marley. Ik raad je dan ook bij iedereen aan die een reading willen met hun dieren. 


Hoi Amber, 

Ik wilde je even laten weten dat Smurf het super goed doet na jouw consult en tips. We kunnen eindelijk weer normaal rijden zonder gestuiter en gesteiger. Natuurlijk springt hij soms nog wel eens opzij, maar met een klopje op zijn hals en been geven loopt hij er langs! We hebben afgelopen weekend weer schriktraining met hem gedaan. Ook geeft hij constant kusjes sinds de reading. Zijn singelnijd is af en toe nog wel aanwezig. Maar zodra hij afgeleid is, is er niks aan de hand. Met Gitty gaat het ook heel erg goed. Ze is nu 2x behandeld door onze fysiotherapeut en ze danst weer onder het zadel. Ben benieuwd hoe ze zich gedraagt.

Ik ben je nog steeds echt ontzettend dankbaar voor al je hulp. Nogmaals bedankt! 


Hallo Amber, Hummer is vannacht in goede gezondheid weer thuis gekomen, dankjewel voor je hulp! 


Hi Amber, ik moest net opeens aan je denken. Ik hoop dat het goed met je gaat en je paard en katten. Ik wilde je toch even laten weten dat het inmiddels weer goed gaat, ik heb sinds 8 maanden een hondje en je had gelijk vanaf het moment dat hij er was ging het beter en is het verlies van Billy beter te handelen. Het heeft ruim een jaar geduurd voor ik aan een nieuw hondje ben begonnen maar misschien had ik het wel eerder moeten doen, aan de andere kant zo is het gelopen. 


Hoi Amber, ik wil je bedanken voor het de uiteenzetting van het gesprek dat je hebt gehad met Yarco en advies via de telefoon. Ik heb de eerste stappen gezet, Yarco is tegen de kennelhoest geënt, ik heb a.s. dinsdagmiddag een kennismakingsgesprek voor dagopvang. Is op een boerderij, waar de honden vrij mogen lopen op het erf. Yarco kan er woensdag al naar toe. Ik weet zeker, dat het mij rust brengt en voor Yarco is het ook goed. Ik hou je op de hoogte.

Een aantal dagen later:

Yarco is al 2x naar de opvang geweest en het gaat prima. Hij loopt tussen de grote herders en het gaat allemaal goed. De eigenaren van het pension vinden het ook een leuke hond en heel sociaal, wordt ook wel verwend met een koekje en een boterham. In huis plast hij ook niet meer.


Hallo Amber, Graag wil ik je laten weten dat er sedert je contact met Fleurtje verbetering is nl dat ze toegankelijker is, me al in de ogen durft kijken voor langer dan enkele seconden voordat ze haar kopje wegdraait, dichterbij komt zelfs als ik beweeg…er is een blokkage ah weggaan…hopelijk blijft het de goede richting uitgaan. Dus daarmee nog eens dankjewel.


Vorige week heeft Amber contact gehad met mijn kat Mo. Wij vonden dit heel bijzonder. Zo kon ze via Mo zien dat wij in een rijtjeshuis wonen in een kindvriendelijke omgeving. En wat ik ook heel bijzonder vond is dat ze vertelde dat iemand bij Mo thuis met zijn gezondheid aan het tobben was. En ja, dat klopt. Mijn man had net een week in het ziekenhuis gelegen. Ook wist ze te vertellen dat Mo en mijn andere kat broertjes zijn. (wat ik natuurlijk niet had verteld) En ook het konijn in huis waar Mo is geboren wist ze vanaf. Echt heel bijzonder allemaal en we zijn zwaar onder de indruk (en stik jaloers, want dat zou ik ook wel willen kunnen! Amber bedankt!


Ik kreeg vandaag de mail waar ik zo op zat te wachten... bij mij ging het niet om een kat maar om mijn overleden hond, een labrador. 
Het is echt geweldig wat Amber allemaal omschreef, alles klopte en het mooiste vond ik dat ze mij vertelde dat mijn hond over mijn zoontje waakt... ik had Amber helemaal niks verteld over mijn zoontje. Ook allemaal andere dingen klopte gewoon helemaal... heel erg bijzonder maar vooral zeer mooi. Mijn tranen vloeien nog.... ik ben erg blij dat Amber dit voor mij heeft gedaan !!! 


Ik heb contact gezocht met Amber en haar foto's gestuurd van mijn 3 katten. Met de eerste kat, Tarzan, heeft Amber ondertussen contact gehad en mij het verhaal van Tarzan gemaild. Tarzan is afgelopen December op 1 jarige leeftijd overleden en ik wilde graag weten hoe het met hem gaat en of hij het allemaal heeft kunnen begrijpen wat er allemaal in korte tijd is gebeurd. Het antwoord wat ik kreeg op deze vragen deed mij versteld staan, alles klopte, bizar gewoon. (voor de mensen die twijfelen)Ook kwamen er dingen naar voren die Amber echt niet had kunnen weten. Ik ben erg blij dat ik je oproep heb gevonden en je heel dankbaar dat je contact hebt gelegd met mijn lieve Tarzan. Hij wordt erg gemist, maar voor hem is dit het beste, hij heeft nooit meer pijn en zal nooit meer benauwd zijn. Ik zie hem nu voor me zoals hij als jonge kitten was, lekker rennend en spelend! En ik geloof dat hij op een mooie plek is waar hij dat allemaal kan.  

Liefs en nogmaals bedankt!


Hallo Amber, sorry voor mijn late reactie maar hierbij wil ik heel erg danken voor wat je met onze kat Simba gedaan hebt. Van een heel aanhankelijke kat was hij omgeslagen naar een bange, schuwe en grommende kat die niet wist hoe snel hij weer het huis uit moest komen. Hij leefde vooral buiten bij de buren in zijn mandje in de bolderkar. Vorig jaar december heb ik jou om hulp gevraagd. De eerste keer dat jij met hem hebt gecommuniceerd (wat ik op dat moment niet wist) stond hij s'avonds voor de deur. Hij kwam binnen en ging rustig in zijn mandje liggen. Ik was stom verbaasd maar ook erg blij. De volgende dag las ik jou mail van jou gesprek met Simba dat hij niet bang moest zijn en buiten moest gaan zitten verkleumen maar lekker naar binnen moest gaan. Dat deed hij dus. Vanaf die tijd ging het stukken beter. Alles had te maken met een verhuizing en een verandering in de gezinssituatie. Simba had moeite met deze situatie en de drukte die het met zich meebracht. Na meerdere gesprekken tussen Amber en Simba ging het steeds beter en komt hij steeds vaker uit zichzelf weer binnen en zoekt meer de gezelligheid op. Nog steeds blaast en gromt hij nog wel tegen de andere poezen maar het gaat beter. Nu het voorjaar weer zijn intrede doet merk ik dat hij liever buiten is als binnen dus laat ik hem maar zijn gang gaan. Hij is nog niet de oude maar al wel op de goede weg..... 
Amber bedankt dat je hebt willen helpen...


Ik heb gisteren met de nodige emotie en verbazing de reading die je hebt gedaan met hondje gelezen. Alles klopt tot in het detail, voor mij was het een verhaal wat ik al deels wist, maar het geeft me zo een goed gevoel dat het ook echt zijn verhaal is geweest. Ik wil je vast heel hartelijk danken voor de reading met hem, het heeft me zo een warm gevoel gegeven dat hij er nog is, al zou ik hem doodgraag nog eens willen knuffelen… Maar je bent echt goed in je vak, en ik kan alleen maar zeggen en ook aanmoedigen dat je deze gave zeker verder moet blijven voortzetten. 


Hallo Amber, heel erg bedankt dat je over onze onlangs overleden kater Whisky wilde vertellen, je hebt contact met hem gemaakt en hij liet aan je weten dat hij op een vreselijk manier door een auto ongeluk is gestorven. Het is heel erg om dat te weten.  
Je liet ook weten dat Whisky nu bij Smokey is en dat Smokey haar vriendje heeft opgewacht en dat ze nu samen spelen en gelukkig zijn in de dierenhemel.

Je zag ook nog 2 andere katten erbij.....dat klopt. Dat zijn Poekie en Lisa die hier ook in dit huis gewoond hebben... ook 2 hele lieve katjes, maar die hebben Smokey en Whisky niet gekend dus ze waren erbij op de achtergrond en dat kan precies kloppen. Wat knap dat je dat kon zien, ik moest gelijk aan Poekie en Lisa denken. Heel erg bedankt Amber. 


Hallo Amber, Ik wil je even laten weten dat Devil een erg leuke tijd heeft gehad en naar je geluisterd heeft en vanmiddag besloot weer thuis te komen. Hij ligt nu strak naast me op de bank na veel mauw en mauw verhalen. 
(ik heb hem gezegd dat ie nu een week huisarrest heeft en dat vond hij helemaal goed) Dank je wel voor je hulp!!!!!!!!!!!!! 
Warme groet, Wilma en Devil. 


Amber, Adje is terug! Wel met een gaatje in zijn staart maar ben je zo dankbaar!!!


Afgelopen week heb ik een mail van Amber terug gehad over haar contact met onze Snuggles. Alles, écht alles wat hij haar doorgegeven had klopte, zo bijzonder te weten dat ze wat kon vertellen over zijn overlijden, zijn karakter, maar zelfs ook over hoe het nu met mij was! Super! Bedankt Amber, het was voor mij erg waardevol. 


Even een update over mijn katjes.
Allereerst TJ, hij is afgelopen week twee keer buiten geweest! Ik vond het doodeng maar hij bleef in de buurt en kwam terug als ik hem riep! Als jij het niet had gezegd was TJ nooit buiten gekomen. Hij mag niet elke dag naar buiten maar af en toe een uurtje. 
Monster is ook goed te pas, het lijkt wel als ik zijn druppeltjes vergeten ben, dat hij wat chagerijnig is maar na de druppeltjes over zijn eten is hij altijd heel erg lief! 
Hoe sceptisch sommige mensen ook zijn Amber. IK weet dat het geholpen heeft wat jij hebt gedaan en daar gaat het om. Nogmaals bedankt! 


Jaren geleden in contact gekomen na het uit mijn leven gerukte poes Junky. Ik kon het geen plek geven en kwam Amber tegen, ze ging contact maken met Junky, tot mijn verbazing had ik gelijk ik rook haar en voelde Junky als ik in bed lag. Ik zelf erg nuchter en dacht ja natuurlijk ik wil dit gewoon, maar het was dus echt zo.... Junky had geen rust ondanks ze er niet meer was, puur omdat ik haar niet los kon laten. Amber wist mijn dingen te vertellen die ik wel wist, maar nooit met haar had besproken..... Ik moest naar de dokter, er was iets met mijn maag..... Ja natuurlijk dacht ik nog, maar ik gaf er niet direct gehoor aan. Maar toch de stap genomen en tja een breuk in mijn middenrif. Op een dag weer contact met amber dat ik Junky niet meer rook en voelde, ja dat klopt Junk is over gegaan en heeft nu rust. Het klinkt zo ongelooflijk maar het is zo waar.

Casper en Nicky

Deze twee kwamen in mijn leven 2 getraumatiseerde poes en kater, ik wilde ze helpen maar kon er niets mee. Amber is met ze aan de slag gegaan, en ook nu wist Amber mijn te vertellen wat ze hadden mee gemaakt, ik wist het Amber niet. Amber is hier nog nooit thuis geweest maar ze wist mijn te vertellen welke kleur het etensbakje van Casper had... Ze is aan de slag gegaan met bachbloesem voor Casper en Nicky en hun begeleiding gegeven. Ze heeft zelfs eens op afstand iets met Nicky gedaan, ik was op de hoogte en ik kon het aan Nicky zien, ze werd de rust zelf. Casper en Nicky zijn vanaf 8 weken samen maar ze konden niet met elkaar en ook weer niet zonder. Ik heb wat gehuild hier, vechten tot bloedens toe. Maar dankzij Amber kwam er rust tussen hun. Ik keek er toch heel gek tegen aan, maar wat ben ik Amber dankbaar voor haar hulp... Intussen zijn Casper en Nicky al bijna 16 jaar en hebben het goed. Mijn ervaring is super met Amber en zeker schaam je niet en vraag haar hulp.....


Update over vermiste kat in Italie: naar aanleiding van je verslag zijn we gaan zoeken in de 3 straten die jij had aangegeven waar hij zou kunnen zijn. We belden aan bij het 1e huis en je raad nooit wat daar gebeurde; de vrouw deed open met onze kat in haar armen! We hebben hem mee naar huis genomen en we zijn je heel dankbaar!


Dank je wel voor je mailtje, Mika is vandaag komen aankakken en stond luidkeels te schreeuwen in de tuin! Ik ben zoooooo blij dat ze weer thuis is! Mam heeft haar binnen gelaten en zei dat ze vrijwel meteen weer naar buiten wilde. Het is echt geen huiskat maar wel een lekker eigenwijs ding. Ze is wel vermagerd maar verder gezond en daar gaat het me om. Dank je wel voor je tijd en energie en dat ik door jou moed heb gehouden dat ze terug zou komen.


Mijn kat poepte al een jaar op alle plaatsen behalve op de kattenbak. Na 1 'gesprekje' met mijn kat heeft hij niet meer buiten de kattenbak gepoept en hij is heel blij dat zijn bak nu op een andere plaats staat. Heel erg bedankt Amber!


Ik zou je op de hoogte houden wat betreft mijn paard. We zijn weer een tijdje verder en moet zeggen, met een heel ander beestje dan voorheen. Ze is vrolijker en heeft ook veel meer plezier in het rijden.. bos of manege, ze vind het allemaal prima! 
Ze gaat er voor en is lekker voorwaarts. De levenskracht is weer terug, en de moeheid lijkt weg te zijn, en hoop weg te blijven. 
Ze heeft 2 weken in een kudde gestaan en die 2 weken goed hengstig geweest. Alles is flink opgeruimd daarbinnen. 
De overgevoeligheid nabij de flank en onder in de buik is weg en kan haar weer overal aanraken. Goh, een heel ander beestje dan een tijdje terug. Wist werkelijk niet meer wat te doen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. 
Hebben we maar mooi te danken aan jullie.. jij en de allergiepraktijk in Waardenburg , een mooi team! Mocht het zo zijn dat de klachten terug komen, trek ik gelijk weer aan de bel. Amber, heel erg bedankt voor je inzet.


Lieve Amber, het is je weer gelukt. Isa is terug. Geweldig en bedankt. Wat een geruststelling.


Mijn kat loopt weer achter me aan, ik mag hem aanhalen!! Soms komt hij naar de keuken als ik daar bezig ben en kletst hij de oren van mijn hoofd en dan ga ik op mijn hurken zitten en dan komt hij kopjes geven en echt zo stevig dat hij zich omdraait en op zijn rug gaat liggen, dan kan ik hem gewoon kusjes geven op zijn kin! Maar het meest ultieme was gisteren,toen lag hij bij de balkon deur in het zonnetje, ik liep naar hem toe en vroeg aan hem of hij lekker in het zonnetje lag en hij miauwde heel zachtjes en ging op zijn rug liggen. Ik probeerde of ik hem kon aaien en hij ging spinnen en ik ben naast hem gaan liggen, hij keek eerst wel wat ik deed, maar hij ging weer liggen en deed zijn ogen weer dicht en toen hebben we zo een tijdje gelegen! Goed he? Zelfs mijn zoon geeft hij kopjes! Ik ben echt dankbaar dat we met jou in contact gekomen zijn!


Dank je Amber! Het voelt ook echt of mijn hondje alles zelf ook zo tegen me vertelde. Ik hoop alles nu een plekje te kunnen geven. Ik ben blij te lezen dat de doodsoorzaak een toeval is geweest. Alles wat ik gelezen heb in de reading klopt. Sorry dat ik er eerst wat sceptisch over was. Ik wil je echt heel erg bedanken, dit betekent heel veel voor me.


Sinds de reading zijn er geen problemen meer geweest met Pip en Xena, het gaat echt heel goed met ze! Heel langzaam zag ik af en toe dat Xena een soort happy momentjes had die ik nog nauwelijks van haar kende, ze ging dan heel hard rennen door de schuur en geluidjes maken die klonken alsof ze erg vrolijk was en wilde spelen. Vanavond was weer 'n bijzonder momentje met Pip en Xena toen ik met ze buiten was en wist gelijk dat ik vanavond nog een email naar jou zou sturen! Nu begon Pip Xena zelfs uit te dagen  voor spel (eerst hield Pip het nog een beetje af als Xena wilde spelen namelijk) en samen vlogen ze de tuin rond en waren leuk aan het spelen, ik kreeg er tranen van in mijn ogen! Wat ben ik trots op ons allemaal dat er verbetering is tussen deze 2, Xena lijkt beter in haar vel te zitten en dat heeft natuurlijk ook een positieve invloed op Pip. We zijn op de goede weg voor mijn gevoel en dat gaan we proberen vast te houden, dat wilde ik je even laten weten! :)


Ik vind de reading ontzettend mooi en bijzonder. Hoe je Barney hebt omschreven klopt precies. Het klopt dat die heel veel medicijnen heeft gehad, we hebben voor ons gevoel er alles aan gedaan om hem beter te krijgen. Ik reed met Barney inderdaad wedstrijden en hij gaf me altijd een heel goed gevoel. Fijn om te lezen dat Barney dat weet. Ik heb inderdaad een stuk staart afgeknipt hier wordt een armbandje van gemaakt! Ik wil je heel erg bedanken, deze reading heeft mij bevestiging gegeven en helpt mij om dit verder te verwerken. Ik hoop dat je nog heel veel mensen/dieren kan helpen op deze manier ik vind het heel bijzonder!! 


Hallo Amber, sinds vanochtend is Tijgertje weer terug bij mij!!! :-)))) JA binnen 2 weken na haar vermissing tijdens onze logeerpartij in onbekende omgeving voor haar als echte binnen kat die werkelijk nooit buitenshuis kwam, is dit een ongekende prestatie.Te meer omdat ze spoorloos verdween vanaf de galerijflat op de 3 e etage. Stom verbaast trof ik haar nu weer aan in de galerijflat op 3-hoog! Door de jaren heen heeft ze mij meermaals blijk gegeven van haar hoge intelligentie niveau. Desondanks was dit gebeuren een behoorlijke beproeving die ze gelukkig prima heeft weerstaan. Zo bleek Tijgertje goed in staat te zijn jouw adviezen op te volgen evenals mijn gestelde vragen aan haar via 'jouw stem' verwoord. De hereniging tussen Tijgertje en mij is een feit dankzij jouw tussenkomst – tussen Dier en Mens-. Hartelijk dank Amber voor de prettige, adequate samenwerking vanuit deze urgente situatie tot stand gekomen. Hartelijke groet van Tijgertje en mij.


Het gaat ontzettend goed met Koetje. Het gaat goed met zijn ontlasting, hij is heel relaxed, aanhankelijk, speelt leuk met de andere katten. Hij ligt overal te slapen en is zelfs al wat afgevallen. Hij kijkt ook heel koddig uit zijn ogen. Ik heb ook gezien dat hij heel anders reageert op een kat uit de buurt die heel graag met mijn katten wil spelen. Die komt af en toe langs en gaat miauwen bij het kattenluik. Normaal gesproken zou hij heel erg gestrest reageren en ons huis willen verdedigen maar dat doet hij nu niet. Hij vindt het niet goed dat de kat binnenkomt, maar dat vinden ze alle drie niet goed. Hij eet nog wel een beetje schrokkerig, maar ik geef hem kleine beetjes. En hij zeurt niet om meer. Echt onwijs goed hoe je dat voor elkaar hebt gekregen. Super goed!!


Een mooier Sinterklaascadeau kan ik me niet wensen, want Skip is terug. Hij zat een huis of 12 verderop, de richting die jij ook aangaf in de tuinen van de mensen daar. Vriendlief is er heen gegaan en kon hem meenemen. Hij is net voor de storm losbarstte thuisgekomen. Heerlijk!!!


Ik heb heel veel aan je reading met mijn hondje gehad. Op het moment dat ik zijn antwoorden en reacties las kon ik eindelijk verder. Ik heb het een plekje gegeven maar er is geen dag dat ik niet aan hem denk. Ik voel hem nog regelmatig als ik tegen hem praat, en ik brand elke avond een kaarsje voor hem naast zijn urntje, en het is heel apart maar dat is het enige kaarsje wat altijd heel levendig beweegt als hij aanstaat. Je hebt ons echt super geholpen!


Hoi Amber, ik wil je graag bedanken voor je goede hulp en zorg. Pumke plaste na 1 gesprekje met jou weer keurig op de kattenbak en dat terwijl ze 2,5 maand lang overal in huis plaste. Ik merk ook verschil in haar gedrag nu ik de bach bloesem remedie aan haar geef. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je inzet en hulp. De moed was eerst in mijn schoenen gezonken maar ik ben weer hartstikke positief. Ga vooral zo door!


Goedemorgen Amber! Paytah is weer thuis!!! Ik zat gisteravond rond een uur of 11 achter de computer en hoorde opeens getik achter me. Toen ik omkeek stond hij daar!! Ik ben echt helemaal blij weer! Dankzij jou kreeg ik weer positieve gedachtes! Ben echt super trots op mijn kleine ventje dat hij het teruggevonden heeft!!! Super stoer van hem!


Hoi Amber, je raadt t nooit: EDDIE IS THUIS! Hij kwam ongeveer een half uur geleden via de tuin luid miauwend aanlopen! Jouw hulp heeft hem zeker weten weer thuis gebracht! ik ben je zoooo dankbaar! Ik ga hem nu lekker knuffelen en vertroetelen! Hij ziet er best goed uit. Wel wat afgevallen maar niet eens zoveel. Hij ruikt wel een beetje muf en loopt een beetje onwennig nog rond. De honden en zijn poezenvriendje zijn ook erg blij hem weer te zien! Met heeeeeel veel dank!


Ik heb je verslag net gelezen, met dikke tranen. Wat ontzettend mooi geschreven ook, en ongelooflijk wat je omschrijft, het klopt allemaal. Ook zijn klachten kloppen precies. Hij had ook een zeer ernstige vorm van bronchitis dus de benauwdheid klopt helemaal. Ook had hij ernstig krampbenen en ernstige artrose in zijn linker voorbeen, in de knie,straalbeen en hoef. Hij is 4 jaar geleden geopereerd aan zijn rug omdat hij daar een tumor had. Daardoor was er een hoop bindweefsel weg en zat er een soort van deuk(je) in zijn rug. Dus ook dat klopt helemaal. Eigenlijk klopt verder alles wat erin staat en heb ik ook altijd aangevoeld wat er is of was met mijn dieren. Ik wil je bedanken voor je prachtige reading, het heeft me ontzettend gerust gesteld en geholpen.


Het ongelofelijke is gebeurd! Kiara heeft haar weg naar huis terug gevonden! Mijn ouders hebben gister tot laat in de avond nog rondjes gelopen en geroepen. Mijn moeder belde me zojuist op dat ze de deur open deed om te roepen, en dat Kiara toen luid miauwend vanuit ons hout hok kwam! Ze is nu lekker warm binnen.

We zijn je enorm dankbaar! 


Jouw medewerking heeft ons veel verheldering gebracht. Ook jouw ervaringen zijn heel waardevol voor ons. We zullen je adviezen zeker opvolgen! Je bent een geweldige dierenfluisteraar. Ik zal je vast en zeker aanbevelen bij andere mensen. Heel veel succes en plezier met je hobby en contact met dieren.  Guido is al erg veranderd na de reading! Hij gaat opeens door het kattenluikje en is veel vaker in de woonkamer. Ik ben bezig om de band met Guido te versterken en hem liefde te sturen en ik heb het idee dat dat werkt, hij slaapt nu vaker bij mij en laat zich gemakkelijker aanhalen. :) Er zijn zeker dingen verandert en daar ben ik heel blij mee!


Super hartelijk en warm dank-je-wel voor de prachtige reading met Sneaky, m'n 17 jaar 'oude' kater .... die ik nu helemaal mag begrijpen en 'begeleiden'.


Door jouw begeleiding is alles zoveel lichter geworden voor ons en voor Eskimo en konden we samen met de roedel haar in liefde loslaten. Hoe moeilijk het ook was onze geliefde hond te laten gaan, het voelde ook goed, omdat we door jou precies wisten, dat Eskimo er klaar voor was en wat haar wensen waren.


Hoi Amber, ik zou je nog even laten weten hoe het gaat met Nino, nou gewoon perfect erg relaxte  pup die al heel goed luistert en zo blij als maar wat de hele dag bij me is. Hij lijkt echt heel erg blij en gelukkig dat ie hier is. Geen gepiep geen gejank gewoon of ie er altijd al geweest is. Gina voel ik wel veel en heb t idee dat de pup juist zo relaxed is door haar a