Kruiden- en voermeting voor je paard 

Kruiden, supplementen en mineralen helpen om je paard gezond te houden. Naast het eten van diverse grassen zullen paarden naar behoefte ook verschillende andere planten & kruiden eten. Dit maakt het paarden dieet compleet. Paarden die in vrijheid leven, zullen naar behoefte verschillende kruiden eten naar hun specifieke behoeftes op dat moment en met het seizoen mee. In tegenstelling van wat sommige mensen denken eten paarden normaliter elke dag bepaalde kruiden in bepaalde hoeveelheden. Kruiden kunnen een heilzame werking hebben, echter kan verkeerd gebruik ook echt negatief uitpakken. Blijf altijd bewust van wat je aan je paard geeft. Combineer niet zomaar verschillende kruiden of kruiden met medicatie. 

Ik kan je helpen om de juiste kruiden, supplementen & mineralen voor je paard uit te meten. 

Hoe doe ik dat? Alles is energie en heeft een energieveld om zich heen. Ieder mens, dier of plant heeft dat. Het is een unieke trillingsfrequentie welke uitgezonden worden in de ether. Dat kan ik doen op locatie maar ook op afstand. Voor de meting gebruik ik mijn biotensor. Dat is een uiterst gevoelig meetinstrument wat  eeuwen oud is. Het vangt trillingen op en neemt de onderlinge verschillen waar. Zo kan je het lichaam onderzoeken op fysieke, emotionele en spirituele verstoringen. Met de biotensor kan vervolgens getest worden wat er nodig is om deze verstoringen aan te pakken maar ook wat een paard nodig heeft om te kunnen voldoen in de behoeftes. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Op locatie: ik kom naar de stal van je paard als in Noord Holland staat. Voor plaatsen die verder dan 15 km zijn, reken ik een kleine bijdrage aan km vergoeding. Ik meet alle voeding door die je aan je paard geeft en meet met de biotensor de kruiden, mineralen en supplementen uit die je paard nodig heeft.  Zo'n meting duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Na de meting schrijf ik een verslag van wat jouw paard nodig heeft, wat ik je toestuur per email. Het is voor mij fijn als ik op dat moment meer dan 1 paard kan uitmeten. 

Op afstand: door middel van een foto, naam en leeftijd meet ik je paard uit op voeding, kruiden, supplementen en mineralen. Hiervan schrijf ik een verslag van wat jouw paard nodig heeft, wat ik je toestuur per email. 

De kruiden meet ik uit voor een periode van +/- 4 of 5 weken. Het is gebleken dat paarden na deze weken voldoende uit de kruidenmix heeft gehaald en dat de mix haar werk heeft gedaan. Dan is het tijd om een stopweek in te lassen of opnieuw je paard uit te meten om te kijken of je paard nieuwe behoeftes heeft en kiest voor een andere samenstelling van de kruiden. Soms komt het voor, door ziekte of pijn dat sommige kruiden vaker terugkeren in een kruidenmix. 

De kruidenmix die je paard heeft uitgekozen kan ik voor je bestellen bij Zeldenrust Haystack en zij versturen de kruiden naar je huisadres. Je kan de kruiden ook zelf bestellen bij een leverancier waar jij je goed bij voelt.  www.zeldenrusthaystack.nl