Even voorstellen... 

Ik ben Amber, 48 jaar en ik woon met 3 Britse Korthaar katten in IJmuiden, in de provincie Noord Holland. 

Als kind had ik 1 hobby; dieren en dan vooral paarden. Dagenlang was ik te vinden in de paardenstallen. Paardrijden is nog steeds mijn grote liefde! Paarden laten je zien wie je werkelijk bent en brengen je terug naar het leven in het 'nu'. Je kunt niets voor ze verborgen houden. Paarden zijn ware spiegels van je ziel. En dat is heel interessant om van te leren. 

Op jonge leeftijd had ik het gevoel dat ik kon 'praten met dieren'. Ik kon voelen wat de dieren voelen als zij ziek, ongelukkig of angstig zijn. Ik voel alle dieren heel goed aan; ziekte en hun gemoedstoestand. Dieren hebben een grote rol gespeeld in mijn leven en dit zal altijd zo blijven. Ik ben een échte dierenliefhebber! Door de jaren heen heb ik gemerkt dat mijn intuïtieve vermogen steeds sterker is geworden en zo ook de communicatie met dieren. Sinds juli 2010 ben ik begonnen als dierentolk om mensen en hun dieren te helpen en doe dit nog steeds met heel veel plezier en liefde! Mijn kwaliteiten liggen bij het oplossen van gedrag- en gezondheidsproblemen. Angstige en onzekere dieren krijg ik snel weer in een goede gemoedstoestand. Dieren die een extreme angst voor iets hebben, of al jaren in angst leven, kan ik goed helpen om weer vertrouwen in het leven te krijgen. Mijn doel is echt om een dier weer gelukkig te laten zijn. 

Alleen het communiceren met dieren was voor mij niet voldoende. Ik ben een leergierig persoon en wil graag een dier goed kunnen helpen, een totaalplaatje aan te kunnen bieden. Ik heb diverse opleidingen gedaan om mezelf verder te kunnen ontwikkelen. 

  • 2010 ♥ Reiki Master (graad I, II & III)
  • 2011 ♥ Kundalini Reiki Master
  • 2013 ♥ Homeopathie voor Dieren
  • 2013 ♥ Bach Bloesem therapeut
  • 2014 ♥ Alternatief Diergenezer
  • 2015 ♥ Biotensor & connectie sensor vaardigheden

Het 'praten' met dieren heeft mijn leven verrijkt. Dat dieren een bewustzijn hebben en zich situaties kunnen herinneren is voor mij overduidelijk. Ieder dier heeft een héél eigen karakter en gevoelens. Ieder dier is, net als ieder mens, uniek! Mijn liefde naar alle dieren is onvoorwaardelijk en ik hoop dat ik mensen en dieren d.m.v. Tussen Dier en Mens dichter bij elkaar kan brengen.  

Ik ben geregistreerd bij STIBAG. (Stichting Ter Bevordering van de Alternatieve Geneeskunde) 

 

Mijn dierenvrienden;  

♥ Chris (fjordenpaard, ruin) Geboren in 2006. Chris kwam in mijn leven in oktober 2017. Chris is een zachtaardig, lief, ondeugend én zelfverzekerd paard waar ik héél veel plezier en avonturen mee beleef. Chris staat 24/7 buiten in een kudde met een schuilstal. Ik streef ernaar om hem zo natuurlijk mogelijk te houden zodat hij écht 'paard' kan zijn. Wij doen aan grondwerk, vrijheidsdressuur en wij rijden graag in de bossen. Uiteraard bitloos en zonder hoefijzers. 

♥ Catootje (Brits Korthaar poes, wit) is een heel actief, zachtaardig en speels poesje. Geboren in 2015 bij Cattery Celizes in Den Haag.

♥ Suzy (Brits Korthaar poes, Silver Tabby blotched) is een fel, eigenzinnig en lief poesje die graag haar eigen weg gaat. Geboren in 2012 bij Cattery A Nature's Gift in Nieuw Vennep. 

♥ Noah (Brits Korthaar kat, Cinnamon point) is een hele kalme, rustige kat die nog niet van een bom wakker word. Meestal slaapt hij of eet hij. Niet een hele actieve kat maar de meest relaxte kat die ik ooit gekend heb. Noah is geboren in 2011 bij Cattery Celizes in Den Haag.