Cursus Communiceren met Dieren

Hoe vaak heb ik niet gehoord van mensen: kon mijn dier maar praten zodat hij kan vertellen waar hij doet zoals hij doet.. Ik heb goed nieuws, dat kan en ik kan het jou leren! 

Ik geef diverse workshops bij mij thuis in IJmuiden en op locatie. De workshops zijn in principe altijd 1 op 1. Mocht je met een aantal mensen de workshop willen doen, dan kan ik ook bij jou op locatie komen. De workshops die ik geef zijn:

♥ Basiscursus communiceren met dieren. 
♥ Verdiepingscursus communiceren met dieren. 
♥ Cursus vermiste dieren opsporen.
♥ Oefenmiddagen om je contact met dieren te vergroten en verbeteren.
♥ Biotensor vaardigheden.


♥ COMMUNICEREN MET DIEREN BASIS Het leren praten met dieren kun je vergelijken als het leren van een nieuwe taal. Aanleg, talent en spiritualiteit zijn nodig om dit goed te kunnen leren. Je moet beschikken over een goed concentratievermogen en véél geduld. Om deze taal goed te kunnen spreken moet je dit oefenen. Het is de kunst om je gedachtes te kunnen onderscheiden van de gedachtegang van het dier. Je kunt de informatie ontvangen in de vorm van beelden, woorden, gevoelens, fysieke ervaringen of gewoon door ‘weten’. Telepathie is niet gebonden aan afstand en is doorgaans erg accuraat.  Ervaring is hierbij de beste leermeester. De ene persoon pakt het sneller op dan de andere persoon maar in principe kan iedereen leren om te 'praten met dieren'. Het is terug gaan naar de natuur zoals de natuur bedoeld is. 

 •  Hoe het praten met dieren in z'n werk gaat.
 •  De basistechnieken om contact te maken met een dier.
 •  Leren openstaan voor het ontvangen van informatie.
 •  De methodes om informatie te ontvangen.
 •  Oefenen met dieren en het contact met overleden dieren.

De kosten voor deze workshop zijn €150,-. (inclusief lunch) De workshop begint om 10.00 uur en duurt tot 15.30 uur. 

* Kerstvakantie aanbieding: Tussen 18 en 31 december betaal je voor deze workshop €125,-! Meld je snel aan via info@tussendierenmens.nl.  


♥ COMMUNICEREN MET DIEREN VERDIEPINGSWORKSHOP 

 •  Blokkades van het dier opzoeken - gedragsproblemen oplossen.
 •  Chakra's en het toepassen van een healing
 •  Stervensbegeleiding van een dier. 

De kosten voor deze workshop zijn €150,-. (inclusief lunch) De workshop duurt van 09.30 uur tot 15.30 uur.

♥ VERMISTE DIEREN OPSPOREN in deze workshop leer ik je de technieken hoe je vermiste dieren kan opsporen en ze kan helpen om de weg naar huis weer terug te vinden. Het is wél van belang dat je al kan communiceren met dieren. 

De kosten van deze workshop zijn €150,- (inclusief lunch) en duurt van 10.00 uur tot 15.30 uur.

♥ OEFENMIDDAG hier gaan we aan de slag om je manier van communiceren met dieren te vergroten, verbeteren en te verdiepen. Enige kennis van communiceren met dieren is vereist. Jij bepaalt hierin wat je wilt leren. Wil je alleen over een bepaald onderwerp iets leren? Ook dat is mogelijk! Dan pas ik mijn workshop aan naar wat jij wil leren. Dat kan bijvoorbeeld de basis dierencommunicatie en chakra's zijn. Omdat ik altijd 1 op 1 workshop geef, is er veel mogelijk. Kosten €75,-

♥ BIOTENSOR VAARDIGHEDEN

Je leert te werken met een biotensor. Dit energetisch meetinstrument laat jou precies zien wanneer je gevoel klopt, of wanneer je wat bij mag sturen. We gaan alle bewegingen oefenen van de biotensor. Ja en nee vragen stellen. Energie toevoegen en afvoeren en pijn verlichten. Je leert contact maken met het energieveld van dieren (of mensen). De workshop is een mooie stap naar de oneindige mogelijkheden van het werken met energie en de balans tussen je bewustzijn en onderbewustzijn.

Wat zit er inbegrepen?

 • Biotensor
 • Werkboek
 • Lunch

De kosten voor de workshop zijn €190,- De workshop is 1 dag en duurt van 9.30 tot 15.00 uur. Als je zelf een biotensor hebt, worden de kosten van de biotensor in mindering gebracht. 

Meer informatie over de workshops of oefenmiddagen? Stuur een email en ik kijk samen met jou wat de mogelijkheden zijn!
Recensies:

Arjanne: Wat een leuke workshop, Amber is een bijzondere dame, Hollandse nuchterheid en zeer getalenteerd. En toen ik het eerste dier kreeg om te 'lezen', Perro, heerlijke hond en direct kreeg ik al de 1e ingeving en die gooide ik er uit, yes! Een bijzondere ervaring is dat, je krijgt een ingeving/antwoord/gevoel wat niet van jou af komt! GEWELDIG. En ook de paarden, och zo gaaf, de 1 macho de ander een clown en dat zijn de heren en dan de dame Orlinde, oh wat een prachtige merrie! Ook van deze laatste 2 kreeg ik mooie antwoorden maar van de macho man :) niet alles dus Amber legde me precies uit waarom niet! Macho he :). Ik ben absoluut nog niet zo ver dat ik zo kan praten met een dier zoals je tegen de mens praat maar dmv oefenen zal het steeds beter gaan. Amber staat mij bij met raad en daad. Het smaakt naar meer. Ik kan het iedereen aanraden!
 

Vandaag de workshop diervermissingen mogen volgen, GEWELDIG. Amber is een uitstekende lerares, en wat gaaf om de kneepjes te leren. Ik kan het iedereen aanraden, eerst de workshop dierencommunicatie, daarna de workshop vermissingen! Het is zo bijzonder om te leren!

Heel erg bedankt voor de toch wel leerzame dag! Ik heb er absoluut vertrouwen in dat het gaat lukken en heb zin in een volgende stap. Eerst nu een tijdje flink ervaring opdoen. Ik vond het ontzettend gezellig en leerzaam. Jouw benadering door o.a. niet meteen te hoeven mediteren was ook fijn. Gewoon, meteen beginnen. Ik ga om me heen nog meer dieren vragen van mensen om te oefenen om zo meer ervaring op te doen. Ik kijk ernaar uit, nogmaals bedankt!