Disclaimer

♥ Ik ben geen arts en ik kan geen diagnose stellen. Ik kan enkel de plek aanduiden waar je dier last/pijn heeft. Wel kan ik aangeven of je dier pijn heeft, hoe het zich voelt en waar de pijn zit. Ik ben 'slechts' een doorgeefluik en géén dierenarts. Ik adviseer dat je als eigenaar/verzorger naar een dierenarts gaat in het geval dit nodig is. Als je als eigenaar/verzorger vermoedt dat jouw dier lichamelijke problemen heeft, dan geef ik altijd het advies om eerst naar een dierenarts te gaan.

♥ Als eigenaar/verzorger van je dier blijf je ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor wat je met de informatie doet die ik via je dier heb ontvangen en doorgeef.  Als je dier doorgeeft lichamelijke klachten te hebben, en je doet niets met deze informatie, dan is en blijf je hiervoor zelf verantwoordelijk.

♥ Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor wat de eigenaar/verzorger met de informatie van het dier doet. Het enige dat ik doe, is proberen zo goed mogelijk informatie van het dier door te geven. 

♥ Dieren leven in het moment. Misschien kan je dier zich op het moment van het gesprek niet lekker voelen en op een volgend moment wel als er bijvoorbeeld pijnmedicatie word gegeven. Ik probeer mijn vragen altijd zo goed mogelijk te stellen zodat jij een duidelijk beeld van je dier ontvangt. Wat ik doe (voel, hoor en zie) is een intuitief waarnemen en bied geen 100% resultaat.  

♥ Tussen Dier en Mens stelt zich open op ten aanzien van een eventuele samenwerking met de arts/dierenarts.

♥ Raadpleging voor consulten gebeuren in opdracht van de eigenaar/verzorger; garanties kunnen op dit gebied niet gegeven worden. De betaling is een vergoeding voor de tijd welke ik nodig heb voor een dergelijke sessie. Tussen Dier en Mens berekent dus een vergoeding voor de tijd welke hiervoor nodig is, niet voor de informatie welke je ontvangt.

♥ Alle prijzen voor consulten zijn, tenzij anders vermeld, gebaseerd op contante betaling/rekeningnummer en geschiedt in euro’s. Het berdrag dient voor aanvang van het consult te worden voldaan. Het consult met je dier word alleen afgenomen na ontvangst van betaling. Betaling achteraf is niet mogelijk. 

♥ Tussen Dier en Mens geeft geen garantie op een positief effect van een behandeling of gesprek, maar zal dit wel ten allen tijde proberen te bewerkstelligen. De alternatieve therapieën voor dieren zijn nimmer een vervanging voor reguliere (dier) geneeskunde en de eigenaar/verzorger mag Tussen Dier en Mens enkel vragen om uitsluitend alternatieve geneeswijzen toe te passen nadat eigenaar/verzorger hierover overleg heeft gehad met de behandelend dierenarts. 

♥ Tussen Dier en Mens stelt het op prijs op de hoogte gehouden te worden van resultaten van de behandeling via email. Overleggen en werken met alternatieve behandelaars heeft mijn voorkeur omdat meerdere mensen samen een probleem op kunnen lossen. 

♥ Bij Tussen Dier en Mens is vanzelfsprekend geen gevolgschade opeisbaar.


WET AVG - PRIVACY POLICY

Alle aan Tussen Dier en Mens verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om je consult/behandeling te verwerken. Tussen Dier en Mens behandelt alle gegevens met zorg en verstrekt géén gegevens aan derden. De interne privacyrichtlijnen van Tussen Dier en Mens zijn in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Welke informatie wordt van u gevraagd en hoe wordt deze gebruikt? 

♥ Wanneer u een Bach Bloesemremedie bestelt, zijn de volgende gegevens nodig: voornaam of initialen, achternaam, e-mailadres en uw volledige adresgegevens (straat, huisnummer, postcode & woonplaats). Je e-mailadres is nodig om de bevestiging naar toe te zenden en om contact met je op te kunnen nemen over je bestelling, indien dit nodig is.

Wanneer je een consult afneemt, zijn de volgende gegevens nodig: voornaam of initialen, achternaam, bankrekeningnummer en email adres. 

Betalingen geschieden uitsluitend via overschrijving. Tussen Dier en Mens kan op geen enkele manier inzage krijgen in uw bankrekening, het enige dat ik kan zien is je bankrekening nummer en het bedrag dat u overgemaakt heeft.

Aanpassen privacy policy: Tussen Dier en Mens behoud het recht deze privacy policy aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

25 mei 2018