Wat is dierencommunicatie?

Communiceren met dieren gebeurd via telepathie en is het vermogen om via de geest boodschappen en informatie te zenden én te ontvangen. Soms zijn die communicaties alleen maar gedachten of beelden, soms zijn het emoties en/of  fysieke sensaties. Het telepathisch communiceren met dieren is eigenlijk praten met dieren d.m.v. het gebruiken van je zesde zintuig. Alle dieren voelen veranderingen in hun omgeving. Ze zijn uiterst gevoelig voor emoties. Deze gevoeligheid maakt dat huisdieren een geweldige steun zijn bij het ontwikkelen van de eigen telepathische vermogens. Het werken met dieren is een van de gemakkelijkste manieren om de telepathische vaardigheden te ontwikkelen. Dieren zijn veel sterker ‘intuïtief ontwikkeld’ dan wij mensen. Als wij onze intuïtieve ontwikkeling verhogen, is het communiceren met dieren veel gemakkelijker: we zitten dan meer op één lijn met de dieren. Als wij met dieren communiceren, lopen wij echter altijd achter bij het dier: het dier weet al hoe wij denken en ons voelen en weet dat zelfs beter dan wij, want het dier voelt ons onderbewuste aan. Alle dieren hebben de aangeboren gave onze intentie, emoties, beelden of gedachten achter de woorden te voelen. 

Contact met dieren met een gedragsprobleem

Dieren helpen die een probleem met hun gedrag hebben is 1 van mijn specialiteiten. De problemen bij dieren kunnen voortkomen vanuit allerlei gebeurtenissen die het dier heeft meegemaakt. Dit is eigenlijk heel moeilijk om in woorden te omschrijven. Katten die in huis plassen, poepen of sproeien, klagelijk miauwen, extreme angsten hebben, niet goed gesocialiseerd zijn, moeite hebben met de komst van een baby of een nieuw of bestaand huisgenootje. Honden die angst hebben voor onweer, geluid, andere honden. Geen goede socialisatie hebben gehad, of honden die uit het buitenland komen en onverklaarbaar/traumatisch gedrag vertonen. Paarden die weigeren te werken voor hun baasje, verschillende angsten hebben, de trailer niet op durven lopen, etc. Er zijn zoveel problemen die voortkomen uit de gemoedstoestand van een dier, dat ieder dier die hiermee kampt uniek en eigen is. Ik probeer uit te vinden waar het probleem vandaan komt en wat het dier nodig heeft om te kunnen herstellen. Een gedragsprobleem los je vaak niet op met 1 gesprek maar zichtbaar resultaat is zeker mogelijk. Ik ga op zoek naar de kern van het probleem en probeer dat aan te pakken zodat je dier weer gelukkig kan zijn en je beter het gedrag van je dier begrijpt.

Contact met overleden huisdieren

Ik geloof dat de ziel van ieder dier doorleeft na de dood. Ik omschrijf het als 'levensenergie'. Deze kan subtiel en ontastbaar zijn maar we weten dat ze er is. Het is mogelijk om telepathisch contact met overgegane dieren te hebben. Bijna iedereen ervaart 'iets' als uw huisdier net overleden is. Overleden dieren kunnen je ook in je droom bezoeken. Dit, omdat ze willen laten weten dat ze nog steeds bij je zijn of je gedag willen zeggen. Het voelt alsof je dier in huis is, of je ziet hem in een flits zitten, je kunt je dier ruiken of je voelt dat het dier op je schoot zit, langs je been strijkt of op je bed springt. Dat zijn tekens van onze huisdieren om aan ons te laten weten dat ze er nog steeds zijn. Mis je je gestorven huisdier nog steeds? Het communiceren met overleden dieren kan helpen bij de rouwverwerking. Overleden dieren geven vaak spirituele wijsheden en adviezen door voor hun baasjes. Vaak verteld het dier waaraan het is overleden, hoe het de laatste uren van zijn leven heeft ervaren en hoe de waarneming was tijdens het sterfproces. Dieren geven ook specifieke dingen door over het leven wat het heeft gehad. Als een baasje het dier niet kan loslaten na het overlijden, is het dier ook bereid om zijn baasje met dit proces te helpen. Als je vragen aan je dier hebt, is het fijn om antwoord te krijgen wat kan helpen om de rust en acceptatie te vinden.

Als je dier pas is overleden, dan wacht ik een aantal dagen met contact maken. Dit, omdat ik je dier wil laten wennen aan de overgang van het aardse leven naar het hemelrijk. Mocht je een reading willen voor je pas overleden dier, dan verzoek ik om de sterfdatum van je dier erbij te vermelden. Dit, voor een helder en duidelijk contact met je geliefde dier.

Stervensbegeleiding

Aan elk leven komt een einde, ook aan het leven van ons (huis) dier. Als het gaat om acute of langdurige ziekte, dan kunnen we naar dat afscheid toe groeien. De wijze waarop het dier zijn laatste levensfase doormaakt, is niet alleen bepalend voor het dier zelf, maar ook voor jou als eigenaar. Stervensbegeleiding voor dieren en hulp bij rouwverwerking door middel van praten met overleden dieren kan zowel het dier als het baasje helpen om dit moeilijke proces in te gaan. Dieren hebben de behoefte om hun dierbaren met een gerust hart achter te laten. Ieder dier heeft tijdens het sterfproces zijn eigen weg te volgen. Dieren beseffen goed wanneer hun einde zich aandient en kunnen net als mensen verschillende fases doorleven voordat zij voorgoed hun ogen sluiten. Als dierentolk loop ik met het dier en de eigenaar diverse fases door. Door te communiceren met het dier kan ik de eigenaar duidelijk maken wat het dier wil en of het dier wensen heeft. Ook kan ik door middel van deze telepathische communicatie aan het dier doorgeven wat de eigenaar graag kwijt wil aan het dier. Ik probeer zoveel mogelijk informatie te verkrijgen van het dier en de eigenaar om samen dit proces zo liefdevol mogelijk af te sluiten en los te laten. De wijze waarop je afscheid neemt, is het laatste wat je je dier kan meegeven. Na het overlijden van je dier, blijf ik met zowel jou en je dier in contact om beiden te helpen met het loslaten.

Contact met vermiste huisdieren

Is je kat vermist? Het is een traumatische ervaring als je kat vermist is. Vaak is je kat weggegaan om onverklaarbare reden, het is uit nieuwsgierigheid een schuur of garage binnen gelopen en deze is afgesloten of je kat is opgejaagd en kan de weg niet meer terugvinden naar huis.
Sommige dieren zijn echt de weg kwijt, dat kan bijvoorbeeld omdat ze opgejaagd zijn door een ander dier, weggerend of ergens van geschrokken zijn en zo gedesoriënteerd zijn geraakt. Soms heeft de vermissing een trieste oorzaak, je dier is aangereden of is buitenshuis gestorven zonder dat je er bij was. In bijna alle gevallen bij vermissingen is het moeilijk om je kat terug te kunnen vinden, maar zeker niet onmogelijk. 

Ik doe momenteel geen vermissingen. Je kan zelf heel veel doen als je dier vermist is, je mag me altijd mailen voor tips en adviezen.