Over Amber

Ik ben Amber, 49 jaar en ik woon met 3 katten in IJmuiden, in de provincie Noord Holland. 

Dieren zijn altijd belangrijk in mijn leven geweest. Als klein meisje had ik vooral een fascinatie voor paarden. Dagenlang was ik te vinden bij de paarden. Ze gaven me een magisch gevoel en als ik bij de paarden was, dan dacht ik even niet aan de dagelijkse dingen maar leefde ik volledig in het 'nu'. Niet wetende dat de paarden mij daar brachten. Nu weet ik wel anders en nog ben ik elke dag te vinden bij mijn paard. Hij geeft me rust, wijsheid en bovendien is hij een fantastisch leermeester. Dieren zijn ware spiegels van je ziel en dat is heel interessant om van te leren. Alle dieren zijn leerzaam omdat ze zo puur zijn.  

Op jonge leeftijd had ik het gevoel dat ik dieren begreep en voelde wat ze nodig hadden. Thuis hadden wij 2 katten. Met 1 van de katten kon ik lezen en schrijven. Een hele bijzonder band had ik met haar. Dieren hebben een grote rol gespeeld in mijn leven en dit zal altijd zo blijven. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat mijn intuïtieve vermogen steeds sterker is geworden en zo ook de communicatie met dieren. Sinds 2010 ben ik begonnen met het communiceren met dieren om mensen en hun dieren te helpen en doe dit nog steeds met heel veel plezier en liefde! Ik kocht het boek van Carl Gurney - Communiceren met Dieren (een cursus in 7 stappen) en zo leerde ik echt goed praten met dieren.

Alleen het communiceren met dieren was voor mij niet voldoende. Ik merkte dat ik een ziek dier niet verder kon helpen en raakte geïnteresseerd in de alternatieve geneeswijzen voor dieren. Ik heb diverse opleidingen gevolgd om mezelf verder te kunnen ontwikkelen. 

  • 2010 ♥ Reiki Master (graad I, II & III)
  • 2011 ♥ Kundalini Reiki Master
  • 2013 ♥ Homeopathie voor Dieren
  • 2013 ♥ Bach Bloesem therapeut
  • 2014 ♥ Alternatief Diergenezer
  • 2015 ♥ Biotensor vaardigheden - Bioresonantie

Het 'praten' met dieren heeft mijn leven verrijkt. Dat dieren een bewustzijn hebben en zich situaties kunnen herinneren is voor mij overduidelijk. Ieder dier heeft een héél eigen karakter en gevoelens. Ieder dier is, net als ieder mens, uniek en eigen. Mijn liefde naar alle dieren is onvoorwaardelijk en ik hoop dat ik mensen en hun dieren dichter bij elkaar kan brengen.  

Ik ben geregistreerd bij STIBAG. (Stichting Ter Bevordering van de Alternatieve Geneeskunde) 

 

Mijn dierenvrienden;  

♥ Chris fjorden paard 16 jaar

♥ Catootje  BK poes (wit) 7 jaar

♥ Suzy  BK poes (silver tabby blotched) 10 jaar

♥ Noah BK kater (cinnamon point) 11 jaar

IN MEMORIAM 

 Tommie, kat, 15 jaar. 

 Puckie, poes, 15 jaar. 

 Zolmar, ruin, 14 jaar. (verzorgpaard)